Huiswerkbegeleiding en bijles in Baarn

abcbijles voorziet individuele begeleiding aan huis in Baarn. Dit in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor basis- en middelbare scholieren. Of uw zoon of dochter nou moeite heeft met scheikunde of Engels, abcbijles voorziet begeleiding in alle vakken op alle niveaus. De begeleiding vindt altijd, in Baarn, bij de leerling thuis plaats . Op deze wijze wordt er voor de leerling een optimaal resultaat geboekt in een vertrouwde omgeving.

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we bijles aan in Baarn.

Bijles in Baarn

Heeft uw zoon of dochter moeite met één of meerdere schoolvakken? Dit is heel normaal en nagenoeg alle leerlingen hebben hier last van. In dit geval is individuele bijles aan huis in Baarn zeker aan te raden. Een ervaren en deskundige begeleider helpt uw zoon of dochter verder, zodat we samen het beste resultaat kunnen boeken. abcbijles voorziet in individuele bijles in alle vakken en op alle niveaus. Individuele bijles aan huis gaat ervoor zorgen dat uw kind het schoolvak beter begrijpt en dus hogere cijfers gaat halen. Dat klinkt goed toch? Lees meer

Huiswerkbegeleiding in Baarn

Heeft uw zoon of dochter moeite met het huiswerk? Dan is individuele huiswerkbegeleiding in Baarn aan huis een goede optie. Een ervaren begeleider helpt uw zoon of dochter verder met plannen, overhoren en het nakijken van het huiswerk. Hierdoor ervaart uw kind minder stress en houdt uw kind meer tijd over voor leuke dingen, zoals sporten en met vrienden afspreken. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Baarn? Lees meer

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. in Baarn helpen we leerlingen van onder andere de volgende scholen: ‘’Waldheim College, Griftland College en Het Baarnsch Lyceum’’. 

Baarn

Wist u dat Paleis Soestdijk in de gemeente Baarn gevestigd is? De koninklijke traditie is niet weg te denken uit deze royale gemeente. Zo zaten zowel koning Willem-Alexander als prinses Beatrix op het Baarnsch Lyceum en kent het monumentale station nog altijd een koninklijke wachtkamer. Als u houdt van ruimte en natuur zonder in te leveren op het gebied van winkels en bereikbaarheid bent u in Baarn aan het juiste adres.

Tussen Soest en Baarn bevinden alle scholen zich op loopafstand van elkaar. Het Baarnsch Lyceum voorziet samen met de Waldheim-mavo en het Griftland College in de onderwijsbehoefte van de regio. Waar de school misschien tekort schiet in individuele begeleiding neemt abcbijles het over.

In 4 stappen betere resultaten

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we, indien u dit wenst, contact met de school.

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. In alle vakken en voor alle basis- en middelbare scholieren.

Engels

We geven ook bijles Engels in  Baarn. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Wiskunde

Wij geven ook individuele bijles wiskunde in Baarn. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met wiskunde.

Nederlands

Wij geven ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Nederlands. In Baarn hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Geschiedenis

We geven ook bijles geschiedenis in Baarn. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Duits

We geven ook bijles Duits in Baarn. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Economie

We geven ook bijles economie in Baarn. Deze begeleiding vindt aan huis plaats en is één-op-één.

Natuurkunde

We geven ook bijles natuurkunde in Baarn. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Biologie

We geven ook bijles biologie. In Baarn hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Scheikunde

We geven ook bijles scheikunde in Baarn. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met scheikunde.

Management & Organisatie

We geven ook bijles M&O in Baarn. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Frans

We geven ook bijles Frans in Baarn. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Aardrijkskunde

We geven ook bijles aardrijkskunde in Baarn. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Reviews van ouders en scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren

Havo 5 huiswerkbegeleiding Zeist

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

Huiswerkbegeleiding in Zeist

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen