abcbijles

Overzicht vakken

Heb je moeite met één of meerdere vakken? Dan is individuele bijles aan huis, de ideale ondersteuning voor jou. Een jonge en ervaren begeleider legt jou de stof uit, overhoort, kijkt je leerwerk na en geeft huiswerk mee. Vraag bijles aan of stel een vraag.

Heb je extra hulp nodig bij het maken en/of plannen van je huiswerk? Individuele huiswerkbegeleiding aan huis, is dan de ideale ondersteuning. Een vaste begeleider helpt je met plannen, overhoren en nakijken van het huiswerk. Vraag huiswerkbegeleiding aan of stel een vraag.

Ter voorbereiding op de Citotoets of om beter te worden in de taalvakken of rekenvakken op school, kunnen ook basisschoolleerlingen bijles of huiswerkbegeleiding ontvangen van abcbijles. Op het basisonderwijs leren leerlingen onder andere vakken als rekenen en taal. Het kan zo zijn dat ze hierbij extra individuele aandacht nodig hebben. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding is dan de beste optie. Vraag nu een vrijblijvende les aan, dan nemen wij binnen één werkdag contact op, om de proefles in te plannen

Bekijk alle vakken

Heb je extra hulp nodig voor een vak of bij het plannen en ben je op zoek naar plaatselijke bijles of huiswerkbegeleiding voor het VWO? abcbijles is dan de perfecte aanbieder. Wij kunnen binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider voor je selecteren, op basis van je hulpvraag.  Samen met jou gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij weer goede cijfers haalt. Hieronder staan alle vakken die wij aanbieden. Staat jouw vak er niet tussen? Laat het ons weten.

Alle vakken voor het VWO:

Wij van abcbijles gaan samen met jou hard aan de slag om ervoor te zorgen dat jij binnen de kortste keren weer voldoendes haalt. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning voor jou. Hieronder staan alle vakken die abcbijles aanbiedt. Staat jouw vak er niet tussen? Geef dit dan aan.

Alle vakken voor de HAVO: 

Heb je moeite met één of meerdere vakken of extra hulp nodig met je huiswerk? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Met onze hulp zullen wij er samen voor zorgen dat jij weer goede cijfers haalt. Hieronder staan alle vakken waarin wij bijles en huiswerkbegeleiding aanbieden. Wij kunnen binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider voor je selecteren, op basis van je hulpvraag.

Alle vakken voor VMBO 

Sluit Menu