fbpx

Bijles in Amersfoort

abcbijles verzorgt bijles in Amersfoort. Heeft uw zoon of dochter een achterstand heeft opgelopen of moeite heeft met een of meerdere vakken, dan is individuele bijles aan huis is de ideale oplossing. Wij voorzien in bijles door een ervaren begeleider die uw kind helpt totdat hij/zij de lesstof weer helemaal begrijpt. Of uw kind nu moeite heeft met wiskunde of Nederlands, abcbijles voorziet in individuele bijles in alle vakken.

Wat is individuele bijles?

Individuele bijles is speciaal bedoeld voor kinderen die een achterstand hebben opgelopen gedurende het schooljaar of moeite hebben met een of meerdere vakken. Uw kind krijgt een op een begeleiding aan huis zodat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt en zich op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Vervolgens matchen we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider aan de leerling.

Daarna wordt er eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit gebeurt aan de hand van de abcbijles studievaardigheden- en motivatietest. Daarna kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kunnen de bijlessen van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

De voordelen op een rij

Veel leerlingen ondervinden moeite met een of meerdere vakken. Dit resulteert vaak in slechte cijfers, minder motivatie en stress. Individuele bijles in Amersfoort zorgt ervoor dat de leerling weer grip krijgt op het vak. Dit resulteert in hogere cijfers en meer rust voor de leerling.

 • Voor alle vakken
 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Betere cijfers
 • Meer motivatie
 • Zelfvertrouwen neemt toe

Scholen

In overleg met u als ouder kan abcbijles contact onderhouden met een contactpersoon van de school, zoals een docent of mentor. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Amersfoort: Corderius College‘t Hooghe Landt, ‘t Atrium, Farel College en Het Nieuwe Eemland.

Aanmelden voor bijles in Amersfoort

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en een van onze ervaren begeleiders in Amersfoort? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

2500 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSI
 • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Review van een scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren:

“Geslaagd, zonder stress!”

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

“…erg professioneel geregeld..”

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

“Handig vragen stellen via Whatsapp”

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Vrijblijvende eerste les aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.