fbpx

Bijles in Soest

abcbijles verzorgt bijles in Soest. Een ervaren begeleider helpt uw kind totdat hij of zij de lesstof weer helemaal begrijpt. Heeft uw zoon of dochter een achterstand opgelopen of moeite met een of meerdere vakken? Dan is individuele bijles aan huis de ideale oplossing. Of de leerling nou moeite heeft met wiskunde of Nederlands – abcbijles verzorgt bijles in Soest voor alle vakken.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles bijles aan in Soest.

Wat is individuele bijles?

Bij individuele bijles staat persoonlijke aandacht voorop. Uw kind krijgt een op een begeleiding van een ervaren instructeur die gewoon aan huis komt in de vertrouwde omgeving van de leerling. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Vervolgens matchen we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider aan de leerling.

Vervolgens wordt er eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit gebeurt aan de hand van de abcbijles studievaardigheden- en motivatietest. Daarna kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kunnen de bijlessen van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

 

De voordelen van individuele bijles 

Veel leerlingen ondervinden wel moeite met een of meerdere vakken. Het resultaat is vaak slechte cijfers, minder motivatie en stress. Individuele bijles in Soest zorgt ervoor dat de leerling weer grip krijgt op het vak. Dit resulteert in hogere cijfers en meer rust voor de leerling.

 

 • Voor alle vakken
 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Betere cijfers
 • Meer motivatie
 • Zelfvertrouwen neemt toe

  Scholen

  Kan uw kind wel wat bijles gebruiken in Soest of omgeving? Met de scholen werken wij samen. In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Soest: Griftland College en Democratische school De Ruimte.

   

  Aanmelden voor bijles in Soest

  Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Soest? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

  Vul vandaag nog het aanmeldformulier in u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

  In 4 stappen betere resultaten

  Intakegesprek

  We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

  Proefles

  Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

  Starten

  Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

  Evaluatie en voortgang

  U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we op uw voorkeur contact met de school.

  Samen voor resultaat

  Vrijblijvende eerste bijles

  De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

  2500 leerlingen

  Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

  8,8 cijfer

  Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

  7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

  Informatiepakket

  Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


  Aanvragen

  Aangesloten bij LVSi

  Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

  Review van een scholieren

  Lees hoe anderen abcbijles ervaren:

  “Geslaagd, zonder stress!”

  ‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

  Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

  Bijles in Utrecht

  ‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

  Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

  “…erg professioneel geregeld..”

  ‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

  Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

  “Handig vragen stellen via Whatsapp”

  ‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

  Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

  Bijles in Hilversum

  ‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

  Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

  Vrijblijvende eerste les aanvragen?

  Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.