Bijles Frans

Welkom bij abcbijles – Dé Specialist in Frans Bijles!

Heeft jouw kind moeite met Frans op school? Zoek niet verder! Abcbijles biedt professionele en persoonlijke Frans bijles aan om jouw kind te helpen excelleren in deze prachtige taal.

Bijles Frans is steeds populairder in Nederland. In tegenstelling tot Duits heeft Frans nauwelijks overeenkomsten met de Nederlandse taal. Begrijpt uw kind niets van de Franse grammatica of krijgt hij of zij de woorden maar niet in het hoofd gestampt? Dan is Frans bijles de ideale ondersteuning, maar wat houdt bijles Frans in?

Waarom kiezen voor abcbijles voor Frans bijles?

1. Gepersonaliseerde Aanpak: Bij abcbijles geloven we in maatwerk. Onze ervaren docenten passen de lesmethoden aan op de individuele behoeften van elke leerling. Of het nu gaat om grammatica, vocabulaire, luistervaardigheid of spreekvaardigheid, we hebben de expertise om te helpen.

2. Kwaliteit en Ervaring: Onze docenten zijn hooggekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het onderwijzen van Frans. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om jouw kind te helpen zijn of haar doelen te bereiken.

3. Flexibele Planning: We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele lesplannen aan die passen bij jouw agenda. Of het nu gaat om wekelijkse sessies, intensieve cursussen of ad-hoc ondersteuning, we zijn er om te helpen.

4. Resultaatgericht: Ons ultieme doel is om tastbare resultaten te behalen. We streven naar niet alleen verbetering in cijfers, maar ook in zelfvertrouwen en motivatie.

Wacht niet langer! Geef jouw kind de kans om te schitteren in Frans met de professionele ondersteuning van abcbijles . Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een gratis intakegesprek te plannen.

Bijles Frans bij abcbijles

Abcbijles voorziet in individuele bijles aan huis voor het vak Frans. Een deskundige en ervaren begeleider helpt uw kind met de Frans onderdelen die de leerling nog niet helemaal goed beheerst. De bijles Frans vindt bij de leerling thuis plaats. Op deze manier kan er optimaal voortgang worden geboekt in een rustige en vertrouwde omgeving voor de leerling. Ook kan de leerling vragen stellen, geeft de begeleider leerwerk mee en wordt het leerwerk nagekeken.

Bijles Frans
Frans Bijlessen

Proefbijles Frans aanvragen of meer informatie ontvangen?

We helpen je graag verder! Vraag via de onderstaande knop meer informatie aan door je in te schrijven.

abcbijles – Waar Frans leren een plezier wordt!

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Bekijk de video 

Bijles Frans voor jouw zoon en/of dochter?

Meld je aan door hier te klikken en reserveer direct de proefles. Op voorhand zullen we je eerste even telefonisch bellen om je vragen te beantwoorden en meer over de situatie te weten te komen. Aanmelden is 100% vrijblijvend.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.