Huiswerkbegeleiding en bijles geschiedenis

Vindt uw zoon of dochter geschiedenis ook zo ingewikkeld of juist heel saai? Raakt de leerling in de war als de leraar vraagt wat de aanleidingen waren voor de Tweede Wereldoorlog of waarom de Franse Revolutie plaatsvond? Neem dan individuele bijles of huiswerkbegeleiding bij abcbijles! Bij ons krijgt elke leerling een persoonlijke begeleider die op vaste wekelijks momenten helpt. 

Wat is individuele bijles of huiswerkbegeleiding in geschiedenis? Nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider in geschiedenis voor de leerling. Er wordt eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Vervolgens kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kan de begeleiding in geschiedenis van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

Wat zijn de voordelen van individuele bijles of huiswerkbegeleiding in geschiedenis? 

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt veel voordelen met zich mee. Heeft de leerling moeite met plannen en kiest u voor individuele huiswerkbegeleiding in geschiedenis. Dan zal de leerling het huiswerk op tijd af hebben, het huiswerk makkelijker kunnen plannen, meer tijd hebben voor leuke dingen, minder stress ervaren en meer zelfvertrouwen kweken. Individuele bijles in geschiedenis zorgt ervoor dat de leerling eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress heeft en meer zelfvertrouwen opbouwt.

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.