Bijles in Utrecht nodig?

abcbijles verzorgt ook bijles in Utrecht. Een van onze ervaren begeleiders helpt uw kind totdat hij of zij de lesstof weer helemaal begrijpt. Heeft uw zoon of dochter een achterstand opgelopen of moeite met een of meerdere vakken? Dan is individuele bijles aan huis de ideale oplossing. Of de leerling nu moeite heeft met wiskunde of Nederlands – abcbijles voorziet in individuele bijles voor alle vakken.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles bijles aan in Utrecht.

Wat is individuele bijles?

Individuele bijles wordt aan huis en een op een gegeven door een van onze ervaren begeleiders. Wij vinden het belangrijk dat uw kind persoonlijke aandacht krijgt en in zijn vertrouwde omgeving zodat hij of zij zich volledig op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Vervolgens matchen we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider aan de leerling.

Daarna wordt er eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit gebeurt aan de hand van de abcbijles studievaardigheden- en motivatietest. Daarna kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kunnen de bijlessen van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

 

De voordelen van individuele bijles 

Veel leerlingen ondervinden wel moeite met een of meerdere vakken. Het resultaat is vaak slechte cijfers, minder motivatie en stress. Individuele bijles in Utrecht zorgt ervoor dat de leerling weer grip krijgt op een vak. Dit resulteert in hogere cijfers en meer rust voor de leerling.

 

 • Voor alle vakken
 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Betere cijfers
 • Meer motivatie
 • Zelfvertrouwen neemt toe

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Utrecht: Gerrit Rietveld College, Wellantcollege Utrecht, UniC Utrecht, Stedelijk Gymnasium, De Passie en St. Bonifatiuscollege

 

Aanmelden voor bijles in Utrecht

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Utrecht? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSI
 • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.