Bijles wiskunde in Zeist

abcbijles verzorgt bijles wiskunde in Zeist voor alle leerlingen die moeite hebben met het vak wiskunde. Of het nu gaat om breuken, permutaties of kwadraten. Onze begeleiders helpen uw kind zijn kennis bij te schaven. Met persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. Ziet uw kind door de cijfers de sommen niet meer? Kies dan voor individuele bijles wiskunde.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles bijles aan in Zeist.

Wat is individuele bijles wiskunde?

Individuele bijles wordt altijd aan huis gegeven bij de leerling thuis in zijn vertrouwde omgeving. De bijlessen worden een op een gegeven door een van onze ervaren begeleiders. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte wiskunde begeleider voor de leerling.

Er wordt eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Vervolgens kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kan de begeleiding in wiskunde van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

De voordelen van individuele bijles 

Individuele bijles in wiskunde in een vertrouwde omgeving brengt veel voordelen met zich mee. Uw kind zal de eventuele achterstanden wegwerken, de lesstof beter begrijpen, minder stress ervaren en meer zelfvertrouwen opbouwen. Bijles wiskunde in Zeist kan al vanaf 1 uur per week. Door de persoonlijke aandacht zullen de cijfers voor wiskunde snel verbeteren.

 

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Zeist: OSG Schoonoord, Stichtse Vrije School, Jordan, KSG De Breul en Christelijk College Zeist.

 

Meld je aan voor bijles wiskunde in Zeist

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Zeist? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.