Huiswerkbegeleiding en bijles in Hilversum

Heeft uw zoon of dochter moeite met een schoolvak of bij het maken van huiswerk? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding aan huis in Hilversum, is dan de ideale ondersteuning voor uw kind. Begeleiding van abcbijles in Hilversum resulteert in betere cijfers en minder stress.

Bijles en huiswerkbegeleiding in Hilversum

abcbijles voorziet in individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis en in kleine groepjes op locatie in Hilversum. Dit voor alle basis- en middelbare leerlingen in Hilversum. Of de leerling nu moeite heeft met een schoolvak of extra hulp nodig heeft bij het huiswerk, abcbijles kan altijd een geschikte begeleider selecteren. Door begeleiding op maat is de leerling snel weer op het juiste niveau.

Huiswerkbegeleiding in Hilversum

Heeft uw kind moeite met het plannen van het huiswerk? Wil uw zoon of dochter graag geconcentreerd kunnen werken? Huiswerkbegeleiding in Hilversum is dan de ideale ondersteuning. De begeleider helpt de leerling met plannen, hij/zij kan vragen stellen en het leerwerk wordt gecontroleerd.

 

Bijles in Hilversum

Het ene schoolvak ligt uw kind beter dan het andere. Wil uw kind een achterstand wegwerken of extra hulp bij één of meerdere schoolvakken? Individuele bijles in Hilversum is dan de ideale ondersteuning. abcbijles selecteert een geschikte begeleider voor uw kind op basis van de hulpvraag. Het gevolg is minder stress en hogere cijfers.

 

Scholen

In overleg zal de begeleider met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere: Het Gemeentelijk GymnasiumA. Roland Holst College, Het Comenius Collegehet Hilfertsheem CollegeDe Savornin Lohman en Het Alberdingk Thijm College.

 

Aanmelden voor begeleiding in Hilversum

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Hilversum? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

De prachtige ligging, de mooie omgeving in de natuur en de titel “mediastad” maken Hilversum tot een prachtige stad om in te wonen. Hilversum is het nou een stad of een toch een dorp? Met z’n 80,000 inwoners en als bijnaam “mediastad” noemen we het lekker een stad! Als één van de oudste bewoonde streken van Nederland heeft het een grote verscheidenheid aan cultuur. Individuele bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining mag natuurlijk niet ontbreken in zo’n stad en daarom is abcbijles ook in Hilversum actief! Individuele begeleiding van abcbijles resulteert in hogere cijfers en minder stress!

In 4 stappen betere resultaten

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we, indien u dit wenst, contact met de school.

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. In alle vakken en voor alle basis- en middelbare scholieren.

Engels

We geven ook bijles Engels in Hilversum. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Wiskunde

Wij geven ook individuele bijles wiskunde in Hilversum. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met wiskunde.

Nederlands

Wij geven ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Nederlands. In Hilversum hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Geschiedenis

We geven ook bijles geschiedenis in Hilversum. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Duits

We geven ook bijles Duits in Hilversum. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Economie

We geven ook bijles economie in Hilversum. Deze begeleiding vindt aan huis plaats en is één-op-één.

Natuurkunde

We geven ook bijles natuurkunde in Hilversum. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Biologie

We geven ook bijles biologie. In Hilversum hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Scheikunde

We geven ook bijles scheikunde in Hilversum. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met scheikunde.

Management & Organisatie

We geven ook bijles M&O in Hilversum. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Frans

We geven ook bijles Frans in Hilversum. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Aardrijkskunde

We geven ook bijles aardrijkskunde in Hilversum. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Reviews van ouders en scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren

Havo 5 huiswerkbegeleiding Zeist

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

Huiswerkbegeleiding in Zeist

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen