abcbijles

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Heb je moeite met het plannen van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige plek om te werken? Huiswerkbegeleiding van abcbijles op onze locatie in Amersfoort is dan de ideale ondersteuning voor jou.

Wat is huiswerkbegeleiding van abcbijles

Bij huiswerkbegeleiding is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Voor elke vijf leerlingen is er één huiswerkbegeleider aanwezig. Gedurende de huiswerkbegeleiding kun je vragen stellen over de stof, word je geholpen met plannen en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Hierdoor heb je minder stress en meer vrije tijd en haal je hopelijk op kortetermijn betere cijfers. Dat klinkt goed, toch? Maar hoe gaat huiswerkbegeleiding van abcbijles eigenlijk in zijn werk?

Onze werkwijze

Intakegesprek

Persoonlijk plan

Huiswerkbegeleiding

Evaluatie

Intakegesprek

Persoonlijk plan

Huiswerkbegeleiding

Evaluatie

1 %
Klanttevredenheid
1
Cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,7 van onze klanten.

1 %
Slagingspercentage

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Dat kan via info@abcbijles.nlwe helpen je graag.

Waar vindt de huiswerkbegeleiding plaats?

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in het clubhuis van Cobu Boys, Sportpark Zielhorst 10, 3822 ZT Amersfoort. Hier is een afgesloten huiswerkbegeleidingsruimte waar leerlingen op maat worden begeleidt.

Amersfoort

Intakegesprek

Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouder(s) en/of verzorger(s) bespreken we de huidige situatie en leggen we de doelen en wensen vast. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk plan van aanpak voor je op. Ook wordt er een studievaardigheden- en motivatietest afgenomen. 

 

Persoonlijk plan

Huiswerkbegeleiding is voor ieder vak beschikbaar en je ontvangt meerdere dagen per week na schooltijd persoonlijke begeleiding. Hoeveel uur en op welke dagen, verschilt per leerling en leggen we vast in het individuele plan van aanpak. Ook staan de aandachtspunten, doelstellingen en planningen in het plan van aanpak vermeldt.  Je leert en werkt uit je eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen naar de huiswerkbegeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding

 Vragen stellen, hulp met plannen en controle van het leerwerk. Het aantal uren en dagen wordt vermeldt in het persoonlijke plan van aanpak.

 

Evaluatie

Iedere dag dat er huiswerkbegeleiding wordt gegeven, worden je ouder(s) en/of verzorger(s) via de mail op de hoogte gehouden van de stof die er behandeld is. Daarnaast zal er maandelijks een uitgebreid rapport worden opgestuurd met de voortgang van de leerling. Op deze manier zijn de ouders/verzorgers goed op de hoogte van de voortgang.

Voordelen van huiswerkbegeleiding:

Je kunt je huiswerk makkelijker plannen

Je hebt meer vrije tijd

Je hebt je huiswerk op tijd af

Je krijgt meer zelfvertrouwen

Je hebt weinig tot geen stress meer

Scholen

Tevens zal de huiswerkbegeleider met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere: ‘t Hooghe Landt, ‘t AtriumCorderius College, Farel College en Het Nieuwe Eemland. 

Voor wie is de huiswerkbegeleiding?

Voor alle leerlingen (van brugklas 1 t/m havo 5 of vwo 6) die moeite hebben met het ‘plannen’ en maken van huiswerk; de manier waarop je moet leren en/of met het onderscheiden van hoofd- en bijzaken.

Wie begeleidt?

In de huiswerkbegeleidingsruimte is er altijd een begeleider aanwezig. De begeleider helpt je met plannen, overhoren en nakijken. De begeleider(s) geven les op onze locatie en worden ondersteund door onze deskundige coaches.

Waar?

Je werkt in een afgesloten ruimte speciaal ingericht voor huiswerkbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat er een werkvriendelijke sfeer heerst. Er is eten en drinken aanwezig, de groepen zijn klein en er is persoonlijke aandacht van een deskundige begeleider.

Wat zijn de tijden?

De tijden zijn verschillend per locatie en afhankelijk van het aantal leerlingen die huiswerkbegeleiding volgen. Voor meer informatie bel 06-18906393 of mail: info@abcbijles.nl

Sluit Menu