fbpx

Huiswerkbegeleiding in Hilversum

abcbijles verzorgt huiswerkbegeleiding in Hilversum. Dus heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van huiswerk? Of is hij of zij op zoek naar een rustige plek om te werken? Huiswerkbegeleiding van abcbijles op onze locatie in Hilversum of aan huis, is de ideale ondersteuning voor uw kind.

Huiswerkbegeleiding aan huis

Bij individuele huiswerkbegeleiding krijgt uw kind één op één begeleiding bij het plannen, maken en afronden van de huiswerkopdrachten van school. Dit doen wij aan huis zodat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt en zich op zijn gemak voelt.

Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een ervaren begeleider voor de leerling. Er wordt een intakegesprek ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een studievaardigheden- en motivatietest die de leerling afneemt. Nu er een beter beeld van de leerling is gevormd, kan de proefles plaatsvinden. De begeleider leert de leerling de juiste studievaardigheden aan, overhoort en maakt planningen met de leerling. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij. Het resultaat is hogere cijfers, minder stress en meer vrije tijd.

 

Huiswerkbegeleiding op locatie

Bij huiswerkbegeleiding in Hilversum is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Voor elke vijf leerlingen is er één huiswerkbegeleider aanwezig. Gedurende de huiswerkbegeleiding kan uw kind vragen stellen over de stof, wordt hij/zij geholpen met plannen en controleren wij of de uw kind het leerwerk goed kent. Hierdoor ervaart uw kind minder stress en meer vrije tijd en haalt hij/zij hopelijk op korte termijn betere cijfers. Dat klinkt goed, toch? Maar hoe gaat huiswerkbegeleiding van abcbijles eigenlijk in zijn werk?

 

Waar vindt de huiswerkbegeleiding op locatie plaats?

De huiswerkbegeleiding in Hilversum vindt plaats in het clubhuis van H.L.T.C. ‘t Melkhuisje, Bussumergrintweg 58, Hilversum. Hier is een afgesloten huiswerkbegeleidingsruimte waar leerlingen op maat worden begeleid. Het is een rustige locatie, gelegen in de prachtige wijk Trompenberg.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Dat kan via info@abcbijles.nl we helpen graag verder.

Scholen

Tevens zal de huiswerkbegeleider met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere Het Gemeentelijk GymnasiumA. Roland Holst Collegehet Comenius Collegehet Hilfertsheem CollegeDe Savornin Lohman en het Alberdingk Thijm College.

Voor wie is de huiswerkbegeleiding?

Voor alle leerlingen (van brugklas 1 t/m havo 5 of vwo 6) die moeite hebben met het ‘plannen’ en maken van huiswerk; de manier waarop je moet leren en/of met het onderscheiden van hoofd- en bijzaken.

Wie begeleidt?

In de huiswerkbegeleidingsruimte is er altijd een begeleider aanwezig. De begeleider helpt uw kind met plannen, overhoren en nakijken. De begeleider(s) geven les op onze locatie en worden ondersteund door onze deskundige coaches.

Waar?

Uw kind werkt in een afgesloten ruimte speciaal ingericht voor huiswerkbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat er een werkvriendelijke sfeer heerst. Er is eten en drinken aanwezig, de groepen zijn klein en er is persoonlijke aandacht van een deskundige begeleider.

 

Wat zijn de tijden?

De tijden zijn verschillend per locatie en afhankelijk van het aantal leerlingen die huiswerkbegeleiding volgen. Voor meer informatie bel 06-18906393 of mail: info@abcbijles.nl

 

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Hilversum (op locatie of thuis)

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Hilversum? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

 

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

2500 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Review van een scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren:

“Geslaagd, zonder stress!”

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

“…erg professioneel geregeld..”

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

“Handig vragen stellen via Whatsapp”

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Vrijblijvende eerste les aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.