Huiswerkbegeleiding in Laren (SV Laren ’99)

Heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van huiswerk? Of is de leerling op zoek naar een rustige plek om te werken? Huiswerkbegeleiding van abcbijles op onze locatie in Laren of aan huis, is dan de ideale ondersteuning voor uw kind.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles huiswerkbegeleiding aan in Laren.

“Sport uw kind bij SV Laren ’99? Dan kan uw kind na schooltijd direct bij ons terecht. Na de huiswerkbegeleiding kan er aansluitend getraind worden”

Huiswerkbegeleiding op SV Laren ’99

Bij huiswerkbegeleiding op onze locatie: SV Laren ’99, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Voor elke twee leerlingen is er één huiswerkbegeleider aanwezig. Gedurende de huiswerkbegeleiding kan uw kind vragen stellen over de stof, wordt er geholpen met plannen en controleren wij of de leerling het leerwerk goed kent. Hierdoor heeft uw kind minder stress en meer vrije tijd en worden er hopelijk snel betere cijfers behaald.

 • Huiswerk makkelijker plannen
 • Meer vrije tijd
 • Meer zelfvertrouwen
 • Huiswerk op tijd af
 • Weinig tot geen stress meer
 • Na de huiswerkbegeleiding trainen

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen: “Laar & Berg, College De Brink, Larense Montessorischool.”

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Laren

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Laren? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

In 4 stappen betere resultaten

Intakegesprek

Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouder(s) of verzorger(s) bespreken we de huidige situatie en leggen we de doelen en wensen vast. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk plan van aanpak voor de leerling op. Ook wordt er een leerlinganalyse afgenomen.

Persoonlijk plan

Huiswerkbegeleiding is voor ieder vak beschikbaar en uw kind ontvangt meerdere dagen per week na schooltijd persoonlijke begeleiding. Hoeveel uur en op welke dagen, verschilt per leerling en leggen we vast in het individuele plan van aanpak. Ook staan de aandachtspunten, doelstellingen en planningen in het plan van aanpak vermeldt. De leerling leert en werkt uit zijn eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen naar de huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

Vragen stellen, hulp met plannen, overhoren en controle van het leerwerk. Het aantal uren en dagen wordt vermeldt in het persoonlijke plan van aanpak.

Evaluatie

De ouder(s) of verzorger(s) ontvangen na elke les een mail met de behandelde lesstof en het huiswerk. Ook ontvangt elke leerling een persoonlijk leerlingvolgsysteem, welke toegankelijk is voor de ouders, docenten en de huiswerkbegeleider. Hierin worden onder andere cijfers, planningen en het leerlingdossier in bijgehouden. Op deze manier zijn de ouders/verzorgers goed op de hoogte van de voortgang.

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSi
 • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

ONZE PAKKETTEN

Huiswerkbegeleiding op SV Laren ’99

Losse huiswerkbegeleiding: € 45,- euro per dag

 Eenmalige inschrijfkosten: € 150. incl. online rapportage, administratieve registraties en leerlingvolgsysteem.

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen