Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

abcbijles verzorgt ook huiswerkbegeleiding in Amersfoort. Dus heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Of is uw kind op zoek naar een rustige plek om te werken? Individuele huiswerkbegeleiding aan huis is dan de ideale ondersteuning voor uw kind. Huiswerkbegeleiding van abcbijles resulteert in betere cijfers en minder stress.

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we huiswerkbegeleiding aan.

Wat is individuele huiswerkbegeleiding in Vathorst (Amersfoort)?

Bij individuele huiswerkbegeleiding krijgt uw kind een op een begeleiding bij het plannen, maken en afronden van de huiswerkopdrachten van school. Dit doen wij aan huis zodat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt en op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een ervaren begeleider voor de leerling. Er wordt een intakegesprek ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een studievaardigheden- en motivatietest die de leerling afneemt. Nu er een beter beeld van de leerling is gevormd, kan de proefles plaatsvinden. De begeleider leert de leerling de juiste studievaardigheden aan, overhoort en maakt planningen met de leerling. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij. Het resultaat is hogere cijfers, minder stress en meer vrije tijd.

 

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Vathorst, Amersfoort

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis brengt vele voordelen met zich mee. Huiswerk maken is soms lastiger dan je denkt. Een leerling kan stress ervaren en kan te maken hebben met slechte cijfers. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat er betere cijfers worden gehaald, de leerling minder stress ervaart en dat de thuissituatie verbeterd.

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer vrije tijd
 • Je leert zinvolle vaardigheden aan
 • Je kunt makkelijker plannen
 • Je hebt minder tot geen stress meer
 • Je hebt je huiswerk op tijd af

 

Scholen

In overleg met u als ouder kan abcbijles contact onderhouden met een contactpersoon van de school, zoals een docent of mentor. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Amersfoort: Corderius College, ‘t Hooghe Landt‘t Atrium, Farel College en Het Nieuwe Eemland.

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Amersfoort, Vathorst

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Amersfoort? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSI
 • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.