Huiswerkbegeleiding in Utrecht

abcbijles verzorgt ook huiswerkbegeleiding in Utrecht op ieder niveau. Wanneer uw zoon of dochter moeite met een schoolvak of bij het maken van huiswerk, dan is Individuele huiswerkbegeleiding aan huis de ideale ondersteuning voor uw kind. Begeleiding van abcbijles resulteert in betere cijfers en minder stress.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles huiswerkbegeleiding aan in Utrecht.

Wat is individuele huiswerkbegeleiding?

Bij individuele huiswerkbegeleiding krijgt uw kind een op een begeleiding bij het plannen, maken en afronden van de huiswerkopdrachten van school. Dit doen wij aan huis zodat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt en zich op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt:
Nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een ervaren begeleider voor de leerling.

Vervolgens wordt er een intakegesprek ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een studievaardigheden- en motivatietest die de leerling afneemt. Nu er een beter beeld van de leerling is gevormd, kan de proefles plaatsvinden. De begeleider leert de leerling de juiste studievaardigheden aan, overhoort en maakt planningen met de leerling. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij. Het resultaat is hogere cijfers, minder stress en meer vrije tijd.

 

De voordelen van huiswerkbegeleiding in Utrecht

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis brengt vele voordelen met zich mee. Huiswerk maken is soms lastiger dan je denkt. Een leerling kan stress ervaren en te maken hebben met slechte cijfers. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat er betere cijfers worden gehaald, de leerling minder stress ervaart en dat de thuissituatie verbeterd.

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer vrije tijd
 • Je leert zinvolle vaardigheden aan
 • Je kunt makkelijker plannen
 • Je hebt minder tot geen stress meer
 • Je hebt je huiswerk op tijd af

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Utrecht: Gerrit Rietveld College, Wellantcollege Utrecht, UniC Utrecht, Utrechts Stedelijk Gymnasium, De Passie en St. Bonifatiuscollege

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Utrecht

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Utrecht? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

 

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSI
 • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.