Huiswerkbegeleiding en bijles in Soest

Zit uw zoon of dochter op de basis- of middelbare school en heeft hij/zij moeite met één of meerdere schoolvakken of ondersteuning nodig bij het huiswerk? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Soest is dan een ideale oplossing. Of uw kind nu moeite heeft met wiskunde of Engels, onze ervaren begeleiders helpen uw kind graag verder. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Soest resulteert in meer structuur en hogere cijfers. Zo krijgt uw zoon of dochter weer plezier in school.

Bijles in Soest

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of loopt hij of zij achter op de lesstof? Lage cijfers zijn dan vaak het gevolg. Individuele bijles in Soest is dan de ideale ondersteuning. Bijles van abcbijles in Soest betekent: persoonlijke aandacht in een vertrouwde omgeving, zodat uw zoon of dochter snel weer beter presteert. De begeleider legt moeilijke onderwerpen uit en geeft oefeningen mee. Op deze manier is de leerling snel weer op niveau. Lees meer.

Huiswerkbegeleiding in Soest

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van het huiswerk? Heeft uw kind geen concentratie en veel afleidingen? Individuele huiswerkbegeleiding in Soest is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan de leerling vragen stellen, wordt de leerling geholpen met plannen en controleert de begeleider het leerwerk. Het gevolg is minder stress en hogere cijfers. Lees meer.

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Soest: ‘’Griftland College en Democratische school De Ruimte’’.

Bij abcbijles zit u nergens aan vast

abcbijles houdt van transparantie en duidelijkheid. Bij ons betaalt u geen inschrijfkosten en zit u niet aan een contract vast. Bent u geïnteresseerd in begeleiding van abcbijles in Soest of heeft u een vraag? Mail ons dan via info@abcbijles.nl of bel ons op 06-18906393.

Van vliegbasis Soesterberg tot paleis Soestdijk strekt dit koninklijke dorp met karakteristieke lintbebouwing. De gemeente Soest is met al haar natuurschoon zo ruim van opzet dat wanneer we het oppervlakte delen door het aantal inwoners we uitkomen op ongeveer 1000 vierkante meter per inwoner! Een cijfer dat echt uniek is voor de randstad en omgeving. Voor Amersfoort is dat bijvoorbeeld minder dan de helft.

Of je nu op het Griftland College of op het Baarnsch lyceum zit, de kans is groot dat er een vak is dat uw kind als moeilijk ervaart. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Soest is dan een uitkomst. Lekker vertrouwelijk aan huis van een ervaren begeleider!

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. In alle vakken en voor alle basis- en middelbare scholieren.

Engels

We geven ook bijles Engels in Soest. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Wiskunde

Wij geven ook individuele bijles wiskunde in Soest. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met wiskunde.

Nederlands

Wij geven ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Nederlands. In Soest hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Geschiedenis

We geven ook bijles geschiedenis in Soest. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Duits

We geven ook bijles Duits in Soest. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Economie

We geven ook bijles economie in Soest. Deze begeleiding vindt aan huis plaats en is één-op-één.

Natuurkunde

We geven ook bijles natuurkunde in Soest. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Biologie

We geven ook bijles biologie. In Soest hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Scheikunde

We geven ook bijles scheikunde in Soest. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met scheikunde.

Management & Organisatie

We geven ook bijles M&O in Soest. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Frans

We geven ook bijles Frans in Soest. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Aardrijkskunde

We geven ook bijles aardrijkskunde in Soest. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Reviews van ouders en scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren

Havo 5 huiswerkbegeleiding Zeist

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

Huiswerkbegeleiding in Zeist

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen