ABCBIJLES als onderwijspartner in deze periode

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is een investeringsprogramma van de overheid om de komende scholenjaren bij te dragen aan de ontwikkeling van iedere leerling. Zeker naar een bewogen periode is het belangrijk dat de leerlingen van uw school vanuit een nieuwe beginsituatie weer vooruit kunnen. Met extra financiële middelen krijgen scholen de mogelijkheid om de negatieve gevolgen van corona teniet te doen, hun leerlingen bij te spijkeren en weer vooruit te helpen.

Veel geld brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Van scholen wordt verwacht een schoolscan te maken, met daarin een probleem- en behoefteanalyse om inzicht te krijgen in de hiaten in kennis, sociaal-emotionele ontwikkeling en vaardigheden, waarna interventies en hulpmiddelen in een plan op een rij gezet worden. Hiervoor heeft het ministerie van OCW een menukaart met verschillende wetenschappelijk onderbouwde interventies opgesteld.

 

abcbijles in het kort:

 

  • 25.000+ leerlingen begeleidt 
  • Betrouwbare partner met 5 jaar ervaring
  • Getrainde en enthousiaste bijleshelden
  • Werkdrukverlaging voor uw eigen docenten
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling van de leerling
Q

Ontvang gratis de ABCbijles brochure

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw school of wilt u meer iformatie over het Nationaal Programma Onderwijs? vul dan uw gegevens in en wij sturen u gratis een brochure op!

 

Duurzame samenwerking

abcbijles heeft het afgelopen schooljaar al meer dan 10.000 leerlingen mogen ondersteunen met de ‘Inhaal- en ondersteuningsprogramma’s’ en de ‘Extra hulp voor de klas’. Ook de komende 2,5 schooljaren staan wij klaar om de leerlingen van uw school de extra ondersteuning op maat te bieden die ze verdienen. Hierbij ligt onze specialisatie binnen de begeleiding van middelbare scholieren individueel of in kleine groepjes. abcbijles biedt uw school een maatwerkoplossing afhankelijk van de wensen en behoeften.

 

Diensten:

  • Bijles op maat 
  • Huiswerkbegeleiding op maat
  • Aanleren van de juiste leerstrategieën

 

Maatwerk –  De begeleiding wordt aangeboden in groepjes van maximaal 5 leerlingen. Zo ontstaat er een gedifferentieerd aanbod en kunnen leerlingen op maat ondersteunt worden. Door deze persoonlijke aandacht kan iedere leerling zichzelf op een plezierige manier ontwikkelen. 

Oog voor talenten en interesses van de leerling – De bijleshelden van abcbijles geven aandacht aan de talenten en interesses van de leerling. Hierdoor ontstaat er een goede band. Het gevolg is dat de leerling zich gehoord voelt en ook harder gaat rennen voor de bijlesheld. Wat leidt tot meer plezier en betere resultaten. 

‘’Leren leren’’ – Het aanleren van de juiste leerstrategieën. Dit is duurzaam en zorgt ervoor dat de leerling efficiënt en effectief leert leren en zo meer vrije tijd overhoudt voor andere hobby’s en interesses. Iets waar de leerling zijn hele leven profijt van zal hebben. 

.

Samen elke leerling in zijn kracht zetten om optimaal te blijven leren!

Gezien het beperkt aantal bijlesdocenten die abcbijles beschikbaar heeft, ontvangen we graag uiterlijk 30-11-2021 de wensen en behoeften van uw school. Zodat we samen nog een verschil kunnen maken voor uw leerlingen en docenten! 

Vul het onderstaande contactformulier vrijblijvend in en ontvang binnen 60 minuten de informatie. 

 

085 401 14 95

info@abcbijles.nl

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.