Huiswerkbegeleiding en bijles in Zeist

Op zoek naar individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Zeist? abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding in Zeist voor alle basis- en middelbare scholieren. Dit voor alle vakken en op alle niveaus. Door individuele begeleiding in Zeist aan huis, is de leerling weer snel op het gewenste niveau. Het resultaat is minder stress en hogere cijfers.

Huiswerkbegeleiding in Zeist

Veel leerlingen raken in de knoop met het plannen van hun huiswerk. Door individuele huiswerkbegeleiding van abcbijles in Zeist wordt de leerling geholpen met het aanbrengen van structuur. De begeleider helpt met plannen, kijkt het leerwerk na en de leerling kan vragen stellen. Lees meer

Wat zijn de voordelen van de huiswerkbegeleiding in Zeist van abcbijles?

Het is voor een leerling niet fijn als hij of zij achterloopt of moeite heeft met het maken van huiswerk. De leerling kan achterlopen omdat hij of zij bijvoorbeeld de lesstof lastig vindt of omdat de leerling moeite heeft met het maken van een goede planning. Dit zorgt er wellicht voor dat de leerling onzeker wordt of gefrustreerd raakt. Gelukkig kunt u in dat geval de huiswerkbegeleiding van abcbijles in Zeist aanvragen.

Onze ervaren begeleiders zijn gespecialiseerd in diverse vakken. Zo krijgt de leerling altijd de juiste hulp. De begeleider kan de leerling helpen met het maken van een realistische planning. Met een goede planning voorkomt de leerling dat hij of zij nogmaals achter gaat lopen. Daarnaast kan de begeleider de leerling overhoren bij het huiswerk en leerwerk nakijken. Het gevolg is hogere cijfers en meer vrije tijd met vrienden en familie.

 

Bijles in Zeist

Heeft uw zoon of dochter moeite met een schoolvak of wilt hij of zij een achterstand wegwerken? Individuele bijles in Zeist is dan de ideale ondersteuning. Een van onze ervaren begeleider helpt uw kind met de moeilijke onderdelen. De leerling kan vragen stellen en de begeleider kijkt het leerwerk na. Door deze persoonlijke aandacht, is de leerling snel weer op niveau. Het gevolg is dat uw kind hogere cijfers haalt, meer zelfvertrouwen krijgt en minder stress ervaart. Lees meer

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Zeist:  OSG SchoonoordStichtse Vrije SchoolJordanKSG De Breul en Christelijk College Zeist.

Bij abcbijles zit u nergens aan vast

abcbijles houdt van transparantie en duidelijkheid. Bij ons betaalt u geen inschrijfkosten en zit u niet aan een contract vast. Bent u geïnteresseerd in begeleiding van abcbijles in Zeist of heeft u een vraag? Mail ons dan via info@abcbijles.nl of bel ons op 06-18906393.

Zeist

Zeist ligt in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug, hierdoor is Zeist omringd door prachtige loofboombossen. Door de rijke geschiedenis van de stad vind je in Zeist tal van landhuizen en kastelen waarvan Slot Zeist een erg populaire trekpleister is. abcbijles is al enkele jaren werkzaam in het gebied Zeist en omgeving. Veel van de leerlingen die begeleiding ontvangen van abcbijles in Zeist zitten op het OSG SchoonoordStichtse Vrije SchoolJordanKSG De Breul en Christelijk College ZeistOok individuele begeleiding ontvangen in Zeist of in de omgeving van Zeist? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek of vraag een informatiepakket aan.

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. In alle vakken en voor alle basis- en middelbare scholieren.

Engels

We geven ook bijles Engels in Zeist. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Wiskunde

Wij geven ook individuele bijles wiskunde in Zeist. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met wiskunde.

Nederlands

Wij geven ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Nederlands. In Zeist hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Geschiedenis

We geven ook bijles geschiedenis in Zeist. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Duits

We geven ook bijles Duits in Zeist. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Economie

We geven ook bijles economie in Zeist. Deze begeleiding vindt aan huis plaats en is één-op-één.

Natuurkunde

We geven ook bijles natuurkunde in Zeist. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Biologie

We geven ook bijles biologie. In Zeist hebben wij meerdere ervaren begeleiders ter beschikking. 

Scheikunde

We geven ook bijles scheikunde in Zeist. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders die kunnen helpen met scheikunde.

Management & Organisatie

We geven ook bijles M&O in Zeist. De individuele begeleiding wordt gegeven door een ervaren begeleider.

Frans

We geven ook bijles Frans in Zeist. Onze begeleiders zijn zeer ervaren en helpen graag verder.

Aardrijkskunde

We geven ook bijles aardrijkskunde in Zeist. Deze begeleiding is één-op-één zodat de leerling de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Zeist

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Reviews van ouders en scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren

Havo 5 huiswerkbegeleiding Zeist

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

Huiswerkbegeleiding in Zeist

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen