Bijles en huiswerkbegeleiding in Baarn

abcbijles verzorgt zowel bijles als huiswerkbegeleiding in Baarn. Dus als uw zoon of dochter moeite heeft met een schoolvak of bij het maken van huiswerk dan is Individuele bijles of huiswerkbegeleiding aan huis de ideale ondersteuning voor uw kind. Begeleiding van abcbijles in resulteert in betere cijfers en minder stress.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles huiswerkbegeleiding en bijles in Baarn.

UWat is huiswerkbegeleiding en bijles in Baarn?

Individuele begeleiding en bijles vindt altijd aan huis plaats. Deze vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining is bedoeld voor basis- en middelbare scholieren. Of uw zoon of dochter nu moeite heeft met scheikunde of Engels – abcbijles voorziet in begeleiding in alle vakken op alle niveaus. De begeleiding vindt altijd bij de leerling thuis plaats voor een optimaal resultaat in een vertrouwde omgeving voor de leerling. 

 

Bijles in Baarn

Heeft uw zoon of dochter moeite met één of meerdere schoolvakken? Dit is heel normaal en nagenoeg alle leerlingen hebben hier last van. In dit geval is individuele bijles aan huis zeker aan te raden. Een ervaren en deskundige begeleider helpt uw zoon of dochter verder, zodat we samen het beste resultaat kunnen boeken. abcbijles voorziet in individuele bijles in alle vakken en op alle niveaus. Individuele bijles aan huis, gaat ervoor zorgen dat uw kind het schoolvak beter begrijpt en dus hogere cijfers gaat halen. Dat klinkt goed toch?

 

Huiswerkbegeleiding in Baarn

Heeft uw zoon of dochter moeite met het huiswerk? Bij individuele huiswerkbegeleiding aan huis helpt een ervaren begeleider uw zoon of dochter verder met plannen, overhoren en het nakijken van het huiswerk. Hierdoor ervaart uw kind minder stress en is er meer tijd voor leuke dingen, zoals sporten en met vrienden afspreken. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in Baarn? Neem dan vrijblijvend contact op. 

 

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Baarn: Waldheim College, Griftland College en Het Baarnsch Lyceum

 

Aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding in Baarn?

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en een van onze ervaren begeleiders in Baarn? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

In 4 stappen betere resultaten voor 

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we op uw voorkeur contact met de school.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.