Over ons

abcbijles is in 2017 opgericht door Jurgen Kruger en Roi Rigler. Beide oprichters zijn nog dagelijks nauw betrokkenen bij het in goede banen leiden van de begeleiding voor uw kind.

Wie helpen wij?

Wij helpen niet alleen leerlingen verder, maar ook de ouders van de leerling. Hoe doen we dit?

Leerling: Op het moment dat een leerling niet goed presteert, kan hij/zij te maken krijgen met stress, onzekerheid en spanning. Door individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving, zullen de prestaties op den duur verbeteren. Dit zorgt voor minder stress, meer zelfvertrouwen en meer vrije tijd voor de leerling. Ook kan de situatie thuis verbeteren.

Ouders: Op het moment dat het niet goed met uw kind gaat op school, gaat u zich zorgen maken. Hoe kan het dat de prestaties van uw kind niet goed zijn? Hoe kunnen we dit oplossen? Het gevolg is misschien wel dat u stress ervaart, zorgen maakt en dat de thuissituatie er niet leuker op wordt. Door individuele begeleiding van abcbijles, krijgt uw zoon of dochter de hulp die hij of zij nodig heeft. Het gevolg is betere prestaties, een leukere thuissituatie en geen stress of zorgen meer voor u en uw kind.

‘’We zijn beide enkele jaren na het afsluiten van onze middelbare school begonnen met abcbijles. We merkten beiden dat veel leerlingen niet mee kwamen op onze school door gebreken in het huidige schoolsysteem. Zo is er weinig ruimte voor falen, wordt er niet voldoende rekening gehouden met het niveau en het tempo van de leerling en ontbreekt het aan autonomie. Bij abcbijles werken we aan de intrinsieke motivatie van elke leerling en krijgt de leerling weer autonomie over zijn of haar eigen leerproces.’’

Roi Rigler

‘’Bij het ontstaan van abcbijles, vonden we het moeilijk om de ouders van de leerling goed te betrekken bij de voortgang van de begeleiding. We merkten dat veel ouders er behoefte aan hadden om meer bij de begeleiding betrokken te worden. Hier hebben wij werk van gemaakt en sinds dit schooljaar hebben wij een leerlingenvolgsysteem. Elke ouder ontvangt nu na de les, een korte samenvatting via de mail van de behandelde stof en het huiswerk van de leerling. Hierdoor zijn de ouders altijd op de hoogte van de voortgang.’’

Jurgen Kruger

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

2500 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen