fbpx

Over ons

abcbijles is in 2017 opgericht door Jurgen Kruger en Roi Rigler. Beide oprichters zijn nog dagelijks nauw betrokkenen bij het in goede banen leiden van de begeleiding voor uw kind.

Wie helpen wij?

Wij helpen niet alleen leerlingen verder, maar ook de ouders van de leerling. Hoe doen we dit?

Leerling: Op het moment dat een leerling niet goed presteert, kan hij/zij te maken krijgen met stress, onzekerheid en spanning. Door individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving, zullen de prestaties op den duur verbeteren. Dit zorgt voor minder stress, meer zelfvertrouwen en meer vrije tijd voor de leerling. Ook kan de situatie thuis verbeteren.

Ouders: Op het moment dat het niet goed met uw kind gaat op school, gaat u zich zorgen maken. Hoe kan het dat de prestaties van uw kind niet goed zijn? Hoe kunnen we dit oplossen? Het gevolg is misschien wel dat u stress ervaart, zorgen maakt en dat de thuissituatie er niet leuker op wordt. Door individuele begeleiding van abcbijles, krijgt uw zoon of dochter de hulp die hij of zij nodig heeft. Het gevolg is betere prestaties, een leukere thuissituatie en geen stress of zorgen meer voor u en uw kind.

‘’Gedreven door mijn eigen ervaringen op school, sta ik elke dag op om een positieve impact te maken op het onderwijs.

Dit doe ik niet alleen, maar met een gedreven team van ervaren onderwijzers. Dagelijks werken we aan de toekomst van duizenden leerlingen.

Samen geloven wij in passend onderwijs voor iedere leerling. waarbij geluk, plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. abcbijles ziet het als haar plicht om de potentie, interesses en talenten van leerlingen aan het daglicht te brengen. Om vervolgens een omgeving te creëren waarin de leerling deze aspecten optimaal kan ontwikkelen.

abcbijles werkt nauw samen met gemeentes, scholen en besturen om gezamenlijk een verschil te kunnen maken. Hierbij geloven we in synergie en doen we alles vanuit het belang van de leerling. ’’

Roi Rigler

‘’Mijn naam is Jurgen Kruger, ik ben een ondernemer met passie voor onderwijs en ontwikkeling.

Het geeft mij ontzettend veel energie om te zien hoeveel leerlingen wij in Nederland momenteel begeleiden en wat voor impact we daarmee maken. Hierbij staat geluk-georiënteerd onderwijs dat begint bij het kind centraal.

Het is van belang om in het onderwijs samen te werken om op die manier de krachten te bundelen, zodat we de kwaliteit van het onderwijs voor de leerlingen zo hoog mogelijk kunnen aanbieden. Hierbij werken wij samen met leerkrachten, scholen en onderwijsexperts zodat we elke leerling met plezier naar school kunnen laten gaan.

Mijn passie voor ondernemen, coachen en het onderwijs komen elke dag samen als ik op sta en begin met mijn dag.’’

Jurgen Kruger

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

2500 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen