abcbijles

Over ons

abcbijles is een innovatief bedrijf met een frisse kijk op de wereld. Bij abcbijles staat de persoonlijke ontwikkeling van de leerling voorop. Elke leerling krijgt daarom begeleiding op maat in een vertrouwde omgeving. Door deze persoonlijke aandacht, komt de ontwikkeling van de leerling centraal te staan.

abcbijles helpt leerlingen plannen of biedt hulp bij dat ene lastige vak. Dit doen we door middel van individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Door de begeleiding heeft de leerling meer tijd, haalt de leerling hogere cijfers en neemt het zelfvertrouwen toe.

Founders

joe
Jurgen Kruger

“Scientia Potentia Est”. Dit is een bekende uitspraak van Francis Bacon. Het betekent “Kennis is macht”. Hierin geloven wij ook en dat is één van de redenen waarom wij abcbijles hebben opgericht. Ons doel is om de best mogelijke kwaliteit te leveren.

WhatsApp Image 2018-06-14 at 17.45.12
Roï Rigler

”Toen ik op de middelbare school zat, merkte ik al dat veel scholieren niet meekwamen door het ontbreken van individuele aandacht. Dit was voor mij de aanleiding om abcbijles op te richten. Bij abcbijles krijgt de scholier de persoonlijke aandacht die hij verdient.”

Persoonlijke aandacht staat voorop

Bij abcbijles staat de leerling centraal. Daarom bieden we altijd maatwerk. Het is belangrijk dat de leerling een klik heeft met de begeleider. Zo ervaart de leerling meer plezier tijdens de lessen. Daarom wordt er altijd eerst een proefles ingepland. Is er geen klik? Dan selecteren we vrijblijvend een andere begeleider. Is er wel een klik? Dan stelt de begeleider een plan van aanpak op met de leerling (optioneel). In dit persoonlijke plan worden de sterke punten van de leerling benadrukt en wordt er samen gewerkt aan de verbeterpunten. Doordat het plan van aanpak samen wordt opgesteld, weten de leerling en de begeleider waar ze gezamenlijk naar toewerken. 

Na afloop van de proefles wordt de soort begeleiding en de mate van begeleiding in samenspraak vastgesteld. Dit wordt vervolgens ook vastgesteld in het plan van aanpak. Het pakket kan maandelijks gewijzigd worden. Bijvoorbeeld als de leerling meer of juist minder begeleiding nodig heeft.

abcbijles neemt maandelijks contact op met de leerling of een van de ouders, om de voortgang te bespreken. Op deze manier kunnen we de voortgang evalueren en indien nodig het plan van aanpak aanpassen.

Jong en ervaren talent

abcbijles kiest er bewust voor om te werken met hoogopgeleide studentbegeleiders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat leerlingen goede resultaten boeken als ze begeleid worden door iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. De begeleiders van abcbijles staan dicht bij de belevingswereld van de leerling door het relatief kleine leeftijdsverschil. Hierdoor kunnen ze de leerling goed inspireren en motiveren. Uit de praktijk blijkt ook dat de drempel voor leerlingen om vragen te stellen lager wordt.

Over de oprichters

De oprichters van abcbijles zijn Jurgen Kruger en Roi Rigler. Beide ondernemers genieten een studie ‘’Technische Bedrijfskunde’’. Door deze achtergrond zijn ze continue bezig met het optimaliseren van de processen om de ervaring van u als klant alsmaar te verbeteren.

“Wij zijn abcbijles begonnen omdat we veel negatieve verhalen hoorden van scholieren in onze nabije omgeving. Dit had te maken met te weinig persoonlijke aandacht in de te grote klassen. Door het bieden van persoonlijke hulp in een vertrouwde omgeving, komt de persoonlijke ontwikkeling van de leerling weer centraal te staan.”

abcbijles heeft al honderden leerlingen succesvol geholpen in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Hilversum, Zeist en Utrecht stad. abcbijles zal zich gedurende het schooljaar 2018/2019 verder uitbreiden binnen de provincie Utrecht.  

Enkele ervaren begeleiders van abcbijles

leon
Leon
bente 2.0
Bente
Daan R
Daan
Anouk
Anouk
Hey ik help je graag!
Tim
Beau
Beau
teun
Teun
marlou
Marlou
Stijn 2
Stijn
ricK oo
Rick
jonathan
Jonathan
WhatsApp Image 2018-03-28 at 21.32.24
Reinder
Sluit Menu