1. Over ons

Samen zetten we de leerling centraal

Onze missie

Bij ABCbijles weten wij dat de schooltijd niet altijd even makkelijk is. We weten ook dat er een manier is om dit te veranderen. Eentje waarop de leerling weer zelfvertrouwen krijgt en volledig in zijn of haar kracht komt te staan. Dat is wat wij bij ABCbijles sinds 2017 realiseren.

Onze missie is om elke leerling in zijn kracht te zetten om optimaal te blijven leren. Dat doen wij doormiddel van individuele bijles aan huis, scholen te helpen met advies, werving en selectie van ondersteunend personeel. Ook hebben wij onze eigen basisschool methode: www.fluitendleren.nl

Samen met een sterk team van onderwijshelden (meer dan 3.000 over het hele land!) en onderwijsveranderaars (op ons hoofdkantoor in Amsterdam) zetten wij ons dagelijks in om overal in ons land de leerling centraal te zetten. Zo maken wij leren weer leuk voor iedereen!

Ons verhaal

In 2017 richtten Roi Rigler en Jurgen Kruger ABCbijles op. Als ervaringsdeskundigen begrijpen wij hoeveel moeite school kost als je niet lekker in je vel zit, maar ook wat er kan gebeuren als je de juiste hulp krijgt. Hieronder meer over ons:

Roi Rigler

Als kind werd Roi er thuis altijd op gewezen hoe belangrijk het was om goed te presteren op school. Het streven was dan ook om tot de top van de klas te behoren. Dus toen hij naar de eerste klas van ‘t Atrium in Amersfoort ging, een vwo-school, voelde hij de druk om te presteren. Maar in de tweede en derde klas sloeg die druk om in stress, wat resulteerde in dat hij niet lekker in zijn vel kwam te zitten, en hij zakte van 3 vwo naar 4 havo. Ondanks zijn volledig inzet, wilde het maar niet lukken.

Zijn middelbare school maakte hij gelukkig wel af. De ervaringen die hij daar opdeed wakkerden naderhand een innerlijke drive aan om zelf het verschil te maken bij leerlingen die vastlopen. Hij weet uit eigen hand dat een leerling die niet lekker in zijn vel zit, ook niet aan leren toekomt. Daarom wilde hij een luisterend oor bieden voor onzekere leerlingen, en hen vertellen dat zij er echt toe doen.

Die ambitie om als persoon het verschil te maken voor de leerling, resulteerde in de oprichting van ABCopschool. Hier zet hij, samen met mede-oprichter Jurgen, de leerling centraal door met scholen te streven naar de brede ontwikkeling. Om leerlingen zoals hijzelf de helpende hand te bieden de beste versie van zichzelf te worden.

Jurgen Kruger

Jurgen’s missie was altijd om zo min mogelijk te doen voor school. Dit hield hij goed vol tot de derde klas van de havo. Toen gingen Frans, Engels en wiskunde toch wel erg slecht en bleef hij bijna zitten. Naast dat hij er zelf stress van kreeg, waren zijn ouders ook erg bezorgd.

Bijles aan huis vormde het keerpunt. Niet alleen zijn cijfers gingen omhoog, maar ook zijn zelfvertrouwen en motivatie kwamen terug. Tijdens deze periode ervaarde Jurgen wat bijles kan doen voor een leerling. Na zijn schooltijd was hij dan ook geïnspireerd om dit voor anderen te realiseren.

Acht jaar later heeft Jurgen zijn inspiratie omgezet in de landelijke onderwijsinstelling ABCbijles. Naast bijles focust hij zich ook op begeleiding op scholen en het ontwikkelen van lesmateriaal. Vooral het operationeel aansturen van het team en met zijn allen naar een doel werken, is waar zijn kracht ligt. Zo komen zijn passie voor ondernemen, coachen en het onderwijs iedere dag samen. Voor hem de ideale combinatie voor iedere dag.

Oplossingen van ABCbijles

Wij zetten leerlingen in hun kracht om optimaal te blijven leren. Dat doen wij door middel aanvullende begeleiding aan huis (Bijles), maar ook door het bieden van huiswerkbegeleiding en examentraining. Bekijk meer:

Waarom ABCbijles?

N

Snelle oplossingen

Binnen 1 week een leuke docent uit de buurt.

N

Maatwerk

Afgestemd op de wensen van jou als ouder en de hulpvragen van de leerling.

N

Lange termijn oplossing

ABCbijles doet niet aan snel stampen voor een toets. Wij zorgen dat leerlingen structureel meer zelfvertrouwen en plezier krijgen in leren!

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Kennismaken met ABCbijles? Neem vrijblijvend contact met ons op