Bijles tarief | Vrijblijvende eerste bijles | Landelijk actief

Kies het pakket met het bijles tarief wat het beste bij je past. We zijn landelijk actief en geven bijles in alle vakken en alle niveaus. Klik hier om meer informatie aan te vragen middels een telefonische intake.

“Wij geloven in structurele begeleiding na de eerste les als duidelijk is dat de klik met de bijlesdocent goed is wordt een advies gegeven over het aantal uur.”

Kom jij ook bijles geven?

Meld je dan via deze link aan.

Lieke

Begeleider

Teun

Begeleider

Mathilde

Begeleider

Bijles geven

Tjitske

Begeleider

Bijles geven

Kelvin

Begeleider

Bijles geven

Beau

Begeleider

Bijles geven

Leon

Begeleider

Bijles geven

Anne

Begeleider

Bijles geven

Bente

Begeleider

Roi

Management & Begeleider

Krijg meer informatie en reserveer direct binnen 10 seconden een les door hier te klikken.

Onze werkwijze

We geven bijles in alle vakken, op elk niveau en in heel Nederland.

Of je nu op zoek bent naar bijles voor groep 4 rekenen of HBO 3e jaar statistiek. Wij kunnen iedereen helpen van Heerlen tot aan Delfzijl en van Texel tot aan Terneuzen.

N

Aardrijkskunde

N

Biologie

N

Bijles Basisschool

N

Duits

N

Economie

N

Statistiek

N

Engels

N

Frans

N

Geschiedenis

N

M&O

N

Taal

N

Begrijpend lezen

N

Natuurkunde

N

Nederlands

N

Scheikunde

N

Wiskunde

N

Rekenen

N

Cito/eindtoets training

Hoeveel bijles heeft mijn kind nodig?

Het aantal uren bijles dat een kind nodig heeft, kan behoorlijk verschillen. Sommige kinderen laten al verbetering zien na 10 uur bijles, terwijl het bij anderen langer kan duren.

Je kind kan moeite hebben met verschillende vakken. Allereerst moet je kijken of je kind de stof niet begrijpt of dat het moeite heeft met het verwerken ervan.

Als je kind de stof niet begrijpt, is het slim om per vak bijles te overwegen, maar niet meer dan 2 tot 3 vakken tegelijk. Te veel vakken tegelijk kan leiden tot een overvloed aan informatie, wat de vooruitgang kan vertragen. Als je kind moeite heeft met meer dan 3 vakken, is het misschien beter om te kijken of het zich op het juiste niveau bevindt.

Als je kind moeite heeft met het verwerken van de stof, is het verstandig om je te concentreren op één vak. Vaak lossen de problemen zich in andere vakken vanzelf op. Als dit niet het geval is, kan dit te wijten zijn aan faalangst. Bij faalangst kent je kind de stof wel, maar raakt het in paniek tijdens toetsen of overhoringen, waardoor het de stof op dat moment niet meer weet of niet meer weet wat te doen. Ook hier kunnen onze coaches ondersteuning bieden.

Hoeveel kost bijles?

In de regel liggen de kosten voor bijles meestal tussen de €20 en €30 per uur. Echter, de tarieven variëren sterk afhankelijk van de bijlesaanbieder. Vaak geldt dat bij het afnemen van meerdere uren bijles (bijvoorbeeld in een pakket), de prijs per uur lager wordt.

Bij abcbijles begrijpen we dat de kosten van bijles een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van de juiste ondersteuning voor jou of je kind. Maar hoeveel kost bijles eigenlijk? Laten we eens kijken naar de tarieven bij abcbijles en enkele andere gerenommeerde bijlesbedrijven:

 

abcbijles Bij abcbijles bieden we hoogwaardige bijles tegen betaalbare tarieven. Onze prijzen beginnen bij €17,50 per uur, afhankelijk van het niveau en het vakgebied. Gemiddeld kost een bijles aan huis tussen de €20 en €32,50 per uur.
BijlesMatch Bij BijlesMatch variëren de tarieven tussen €25 en €40 per uur, afhankelijk van de ervaring van de docent en het vakgebied.
StudentsPlus Bij StudentsPlus liggen de prijzen voor bijles tussen €22 en €35 per uur, waarbij extra kosten kunnen worden toegepast voor specifieke vakken.
Bijlesnetwerk Bij Bijlesnetwerk variëren de kosten van bijles tussen €28 en €45 per uur, afhankelijk van het niveau en de complexiteit van het vak.
Lyceo Bij Lyceo liggen de tarieven voor bijles tussen €30 en €50 per uur, met aanvullende opties zoals examentrainingen tegen extra kosten.
Bijlesaanhuis Bij Bijlesaanhuis.nl kunnen de tarieven variëren van €25 tot €45 per uur, afhankelijk van de locatie, het niveau en de behoeften van de student.
Abacus Bijles Bij Abacus Bijles kunnen de tarieven variëren van €30 tot €50 per uur, afhankelijk van het niveau, de locatie en de specialisatie van de docenten.

 

Hierbij het overzicht van het gemiddelde bijles tarief per bedrijf:

  1. abcbijles €20 en €32,50
  2. StudentsPlus €22 en €35
  3. BijlesMatch €25 en €40
  4. Bijlesaanhuis €25 tot €45
  5. Bijlesnetwerk €28 en €45
  6. Abacus Bijles + Lyceo €30 tot €50

 

Bij abcbijles streven we ernaar om transparantie en kwaliteit te bieden tegen concurrerende prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid. We helpen je graag verder op weg naar succes!

Waarom is het volgen van bijles zo belangrijk?

Bijles kan een enorm positieve impact hebben op je schoolprestaties. Er zijn diverse redenen om bijles te overwegen, zoals het verbeteren van je cijfers, het behalen van examens of het inhalen van leerachterstanden. Bovendien kan bijles je zelfvertrouwen aanzienlijk vergroten. Door bijles te volgen, hoef je je geen zorgen meer te maken over aankomende toetsen, proefwerken of examens.

Twijfel je nog over het inschakelen van bijles voor je kind? Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het volgen van bijles!

Geen teleurstellende cijfers meer op toetsen.

De dagen waarop je kind zijn toetsresultaten terugkrijgt, zijn al spannend genoeg. Teleurstellende resultaten kunnen ontmoedigend zijn, vooral wanneer je kind zijn uiterste best heeft gedaan maar toch een onverwacht laag cijfer behaalt.

Als dit scenario bekend klinkt, kan het volgen van bijles een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat je kind volgende keer met een glimlach thuiskomt. Want wat is er nu beter dan thuiskomen met een fantastisch cijfer?

Meer informatie ontvangen?

Wil jij na het lezen van deze informatie meer weten over bijles aan huis of wil jij een proefles inplannen? Meld je dan aan door hier te klikken. Wij zullen je na het inschrijven bellen om je meer te vertellen over de werkwijze. Daarnaast identificeren we ook wat de hulpvraag is.