Enkele ervaren begeleiders van abcbijles

Het is fijn om leerlingen te helpen en vooruitgang bij de leerling te zien. Het geeft een goed gevoel als een leerling door mijn hulp een goed cijfer haalt voor een toets. Daarnaast vind ik het leuk om bijles te geven in vakken waar ik zelf passie voor heb. Ook is het gezellig om bijles te geven omdat je na een tijdje de leerling begint te kennen.
Lieke
Begeleider
Momenteel ben ik derdejaars bij de studie Natuur- en Sterrenkunde. Ik vind het erg leuk om mensen iets bij te brengen en ik vind het echt gaaf als ik iemand vooruit zie gaan door de bijlessen.
Teun
Begeleider
Het is fijn om leerlingen verder te helpen en je staat altijd in contact met andere mensen. Het is daarnaast leuk om na elke bijles te zien dat een leerling meer zelfvertrouwen heeft in een vak, en het vak ook echt beter begrijpt.
Mathilde
Begeleider
Bijles geven
Mijn naam is Tsjitske Papenborg, ik studeer momenteel psychologie in Utrecht. Wat ik zo leuk aan bijles geven vind is dat ik kinderen van alle soorten niveau’s kan helpen om sterker te worden bij allerlei soorten vakken. Daarnaast vind ik het contact met de leerlingen erg leuk en het samen kijken naar wat nodig is om te behalen wat zij voor ogen hebben. Mijn hobby’s zijn volleyballen, lezen, met vrienden afspreken en muziek luisteren.
Tjitske
Begeleider
Bijles geven
Ik ben Kelvin Jongenotter, en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer nu Agrotechnologie aan de universiteit in Wageningen. Het leuke aan bijles geven vind ik dat je op een andere manier leert kijken naar het lesmateriaal en dat je andere mensen kunt helpen met jouw eigen kennis. In mijn vrije tijd game ik graag, en vind ik het leuk om mij te verdiepen in de wereld van autotechniek.
Kelvin
Begeleider
Bijles geven
Hoi ik ben Beau Angel. Ik ben afgestudeerd aan 5 Havo op het Griftland College in Soest en studeer nu leisure en event management in Amsterdam. Ik geef nu al een tijdje bijles en ik vind het enorm leuk om leerlingen te helpen bij het bereiken van hun doelen en dromen. Mijn hobby is muziek, zo heb ik muziek ook als examenvak afgerond.
Beau
Begeleider
Bijles geven
Hoi, mijn naam is Leon. Ik zit nu in mijn tweede jaar Finance, Tax and advice aan de Hogeschool Utrecht. Ik geef nu ongeveer twee jaar bijles met veel plezier! Bijles geven vind ik leuk omdat ik het tof vind om mijn kennis met andere te delen. Naast school en bijles geven houd ik van voetbal en een potje gamen.
Leon
Begeleider
Bijles geven
Hallo, mijn naam is Anne Korving. Dit jaar ben ik bezig met het behalen van mijn extra vakken biologie, scheikunde en wiskunde B. In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness en rock climbing. Het leukste aan bijles geven vind ik dat ik mijn kennis kan delen en nieuwe mensen kan leren kennen.
Anne
Begeleider
Bijles geven
Ik ben Bente van Katwijk en ik studeer Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik vind bijles geven heel leuk, omdat ik het fijn vind om anderen te kunnen helpen en zo echt iets bij te dragen. Verder hou ik heel veel van muziek luisteren en muziek maken, zoals piano spelen.
Bente
Begeleider
Ik ben oprichter/mede-eigenaar van abcbijles. Zelf heb ik school niet altijd als leuk ervaren. Ik vind het belangrijk dat leerlingen verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun eigen leerproces, intrisiek gemotiveerd zijn en dat ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Dit realiseren we door individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving.
Roi
Management & Begeleider
Bijles geven
Mijn naam is Jurgen Kruger, samen met Roi ben ik abcbijles begonnen. Tijdens mijn tijd op de middelbare school had ik moeite met Frans, door bijles ben ik destijds erg goed geholpen. Hierdoor weet ik wat bijles voor een leerling kan betekenen en kunnen wij ons goed in de leerling verplaatsen. Ik vind het belangrijk dat de leerling centraal staat.
Jurgen
Management & Begeleider

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.