abcbijles

Bijles en huiswerkbegeleiding voor de basisschool

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of extra hulp nodig bij het maken van huiswerk? Onze ervaren begeleiders beschikken over de juiste vaardigheden om uw kind verder te helpen. abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis voor alle basisscholieren van groep 3 t/m groep 8. Taal, Engels, rekenen, geschiedenis of juist topografie? We hebben altijd wel een geschikte begeleider bij u in de buurt!

Alle vakken:

 

Rekenen

Spelling

Taal

Geschiedenis

Woordenschat

Cito-training

Huiswerkbegeleiding

Studievaardigheden

Begrijpend lezen

Topografie

Flexibele bijles en huiswerkbegeleiding

  • Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar of te wijzigen;
  • Overgebleven uren kunnen meegenomen worden naar de volgende maanden;
  • abcbijles hanteert geen inschrijfkosten of andere extra kosten;
  • De reistijdvergoeding betalen wij aan de begeleiders;
  • abcbijles factureert altijd achteraf, tussen de 5e en de 10e van de volgende maand.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 Vul het onderstaande contactformulier in en één van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op. Op basis van het ingevulde contactformulier en het telefonisch contact, selecteert abcbijles binnen 5 werkdagen een begeleider voor uw zoon of dochter.

Wanneer we een geschikte begeleider hebben geselecteerd, ontvangt u een mail. Vervolgens neemt de begeleider contact met u op, om een proefles in te plannen. Gedurende de proefles wordt er kennis gemaakt en worden de sterke punten en de aandachtspunten van de leerling in kaart gebracht.

Na afloop communiceren we met u, hoe de proefles is bevallen. Is alles naar tevredenheid verlopen, dan selecteren we in overleg het bijpassende pakket en de juist urenafname voor de leerling. Op voorkeur kunnen deze afspraken vastgelegd worden in een plan van aanpak op maat. Mocht er geen klik zijn met de begeleider, dan selecteren we vrijblijvend een andere begeleider voor uw zoon of dochter!

abcbijles onderhoudt maandelijks contact met u, om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Indien van toepassing wordt het pakket gewijzigd. Tevens ontvangt u tussen de 5e en de 10e van de maand de periodieke factuur. Deze factureert abcbijles altijd achteraf.

Wilt u de beste ondersteuning voor uw kind? Dit kost u maar enkele minuten. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 06-1072493.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu