abcbijles

abcbijles in Leusden

Ideale ondersteuning in Leusden

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken of extra hulp nodig met het huiswerk? U kunt dan bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden aanvragen. Onze ervaren begeleiders helpen uw kind graag door de lesstof uit te leggen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in een bepaald vak of in meerdere vakken. Daardoor kunnen wij uw kind met elk vak helpen.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden?

Het is erg vervelend als uw kind de lesstof van een bepaald vak niet begrijpt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon of dochter achter gaat lopen en dat hij of zij lage cijfers haalt. Het aanvragen van de bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden is dan een goed idee. Hoe eerder uw kind de bijles volgt, hoe sneller hij of zij weer mee kan doen met de klas. Tijdens de bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden leggen de begeleiders uw kind de lesstof uit. Uw kind kan bijvoorbeeld uitleg vragen over de Engelse grammatica of over een lastige formule bij natuurkunde.

Bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden aanvragen

Het aanvragen van bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen, een mail te sturen of een Whatsapp bericht te sturen. Wij plannen eerst een proefles in zodat u weet hoe de begeleiding in zijn werk gaat. Als u tevreden bent, vinden de bijlessen vervolgens op een wekelijkse basis plaats. Op onze website vindt u meer informatie over de pakketten als u op ‘Tarieven’ klikt.

abcbijles in Leusden

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of met meerdere vakken? U kunt dan bijles in Leusden aanvragen. Onze ervaren docenten helpen uw kind graag door de lesstof uit te leggen. De docenten zijn gespecialiseerd in een bepaald vak of in meerdere vakken. Daardoor kunnen wij uw kind met elk vak helpen.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor bijles in Leusden?

Het is erg vervelend als uw kind de lesstof van een bepaald vak niet begrijpt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon of dochter achter gaat lopen en dat hij of zij lage cijfers haalt. Het aanvragen van de bijles in Leusden is dan een goed idee. Hoe eerder uw kind de bijles volgt, hoe sneller hij of zij weer mee kan doen met de klas. Tijdens de bijles in Leusden leggen de bijlesgevers uw kind de lesstof uit. Uw kind kan bijvoorbeeld uitleg vragen over de Engelse grammatica of over een lastige formule bij natuurkunde.

Bijles in Leusden aanvragen

Het aanvragen van bijles in Leusden is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen, een mail te sturen of een Whatsapp bericht te sturen. Wij plannen eerst een proefles in zodat u weet hoe de bijles in zijn werk gaat. Als u tevreden bent, vinden de bijlessen vervolgens op een wekelijkse basis plaats. Op onze website vindt u meer informatie over de pakketten als u op ‘Tarieven’ klikt.

Onze werkwijze.

Selecteren begeleider

Alvorens de proefles plaatsvindt, nemen we contact op met jou of je ouders. Vervolgens matchen we op basis van je hulpvraag een geschikte begeleider. De begeleider neemt contact met je op en in overleg wordt de proefles ingepland.

Proefles

Tijdens de proefles van 90 minuten wordt er kennis gemaakt met de begeleider. Daarnaast analyseert de begeleider waar de problemen liggen en kan er een begin gemaakt worden aan de lesstof. Is er geen klik met de begeleider? Geen zorgen, we selecteren direct een andere begeleider voor je.

Pakket kiezen

Een werkdag na de proefles, nemen we contact met jou of je ouders op, om te evalueren of de proefles na wens is verlopen. Heb je er een goed gevoel aan over gehouden? Dan kan je een van onze pakketten kiezen. abcbijles voorziet twee verschillende pakketten voor bijles, huiswerkbegeleiding en studievaardigheden. Bekijk hier onze pakketten

De bijles en/of huiswerkbegeleiding

De begeleider legt je de stof uit, geeft tips en bespreekt samen opdrachten met je. Aan het einde van de les, geeft de begeleider je huiswerk mee, welke de eerstvolgende les wordt nagekeken. Daarnaast kan je via de app altijd vragen stellen aan de begeleider, bijvoorbeeld wanneer je iets niet begrijpt. Op deze manier wordt er een volledige begeleiding op maat gerealiseerd.  

Evaluatie

We evalueren regelmatig of je meer of juist minder begeleiding nodig hebt. Mocht dit het geval zijn, dan kan het pakket maandelijks gewijzigd worden. Als je zelf merkt meer of minder begeleiding nodig te hebben dan kan je ons dit via de mail laten weten. We zullen je pakket dan wijzigen vanaf de volgende maand. Heb je gekozen voor het plan van aanpak? Dan evalueren we het plan van aanpak maandelijks en wordt deze indien nodig bijgesteld.

Meld je aan 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu