abcbijles

abcbijles in Leusden

Ideale ondersteuning in Leusden

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken of extra hulp nodig met het huiswerk? U kunt dan bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden aanvragen. Onze ervaren begeleiders helpen uw kind graag door de lesstof uit te leggen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in een bepaald vak of in meerdere vakken. Daardoor kunnen wij uw kind met elk vak helpen.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden?

Het is erg vervelend als uw kind de lesstof van een bepaald vak niet begrijpt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon of dochter achter gaat lopen en dat hij of zij lage cijfers haalt. Het aanvragen van de bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden is dan een goed idee. Hoe eerder uw kind de bijles volgt, hoe sneller hij of zij weer mee kan doen met de klas. Tijdens de bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden leggen de begeleiders uw kind de lesstof uit. Uw kind kan bijvoorbeeld uitleg vragen over de Engelse grammatica of over een lastige formule bij natuurkunde.

Bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden aanvragen

Het aanvragen van bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen, een mail te sturen of een Whatsapp bericht te sturen. Wij plannen eerst een proefles in zodat u weet hoe de begeleiding in zijn werk gaat. Als u tevreden bent, vinden de bijlessen vervolgens op een wekelijkse basis plaats. Op onze website vindt u meer informatie over de pakketten als u op ‘Tarieven’ klikt.

abcbijles in Leusden

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of met meerdere vakken? U kunt dan bijles in Leusden aanvragen. Onze ervaren docenten helpen uw kind graag door de lesstof uit te leggen. De docenten zijn gespecialiseerd in een bepaald vak of in meerdere vakken. Daardoor kunnen wij uw kind met elk vak helpen.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor bijles in Leusden?

Het is erg vervelend als uw kind de lesstof van een bepaald vak niet begrijpt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon of dochter achter gaat lopen en dat hij of zij lage cijfers haalt. Het aanvragen van de bijles in Leusden is dan een goed idee. Hoe eerder uw kind de bijles volgt, hoe sneller hij of zij weer mee kan doen met de klas. Tijdens de bijles in Leusden leggen de bijlesgevers uw kind de lesstof uit. Uw kind kan bijvoorbeeld uitleg vragen over de Engelse grammatica of over een lastige formule bij natuurkunde.

Bijles in Leusden aanvragen

Het aanvragen van bijles in Leusden is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen, een mail te sturen of een Whatsapp bericht te sturen. Wij plannen eerst een proefles in zodat u weet hoe de bijles in zijn werk gaat. Als u tevreden bent, vinden de bijlessen vervolgens op een wekelijkse basis plaats. Op onze website vindt u meer informatie over de pakketten als u op ‘Tarieven’ klikt.

Onze werkwijze in het kort

Nadat u het onderstaande contactformulier heeft ingevuld, neemt één van onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u op. Normaliter kunnen we binnen 1-5 werkdagen al een begeleider voor de scholier selecteren. De begeleider wordt zoal gekozen op basis van de hulpvraag, de afstand en de specifieke vakkennis van de begeleider.

Als er eenmaal een begeleider is geselecteerd, neemt de begeleider telefonisch of via de app contact met de leerling op, om een proefles in te plannen. De proefles duurt 90 minuten en tijdens de proefles analyseert de begeleider de sterke punten en juist de zwakke punten van de leerling.

Na afloop wordt er in samenspraak met u vastgesteld wat het geschikte pakket en de ideale urenafname voor de leerling is. Op voorkeur kan dit vastgelegd worden in een plan van aanpak, welke volledig op maat wordt gemaakt. Is er geen klik met de begeleider? Geen zorgen, we selecteren direct een andere begeleider voor de leerling!

abcbijles onderhoudt maandelijks contact met de ouders om de voortgang de lessen te waarborgen. Indien van toepassing wordt het pakket gewijzigd. De factuur ontvangt u achteraf tussen de 5e en de 10e van de maand.

Ons een geschikte begeleider laten zoeken kost slechts een paar minuten van uw tijd. Vul onderstaand contactformulier volledig in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen of appen op: 06-18906393.

Meld je aan 


Ik ben een:

Ik ben bij abcbijles terecht gekomen via:

(Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.)

Sluit Menu