Bijles Engels in Utrecht nodig?

abcbijles verzorgt bijles Engels in Utrecht. Een ervaren en vakkundige begeleider helpt de leerling de Engelse stof te begrijpen. De individuele bijlessen vinden aan huis plaats, in een vertrouwde omgeving voor de leerling. Dus haalt uw kind de verschillende werkwoordstijden telkens door elkaar? Kan hij/zij maar niet ontcijferen wat die Engelse zin betekent? Heeft de leerling binnenkort een belangrijke toets of komt het eindexamen dichterbij? Dan is individuele bijles Engels in Utrecht de beste oplossing. 

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles bijles aan in Utrecht.

Wat is individuele bijles Engels?

Bij individuele bijles in het Engels krijgt de leerling een op een les van een ervaren begeleider. De bijles vindt aan huis plaats in de vertrouwde omgeving zodat uw kind zich volledig op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte Engels begeleider voor de leerling.

Vervolgens wordt er eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Vervolgens kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles voor Engels, selecteren we samen een geschikt pakket en kan de begeleiding in Engels van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

 

De voordelen van bijles Engels

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt veel voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat de leerling eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress heeft en meer zelfvertrouwen opbouwt. Bijles Engels in Utrecht kan al vanaf 1 uur per week. Door de persoonlijke aandacht zullen de cijfers snel verbeteren.

 

Scholen

Bijles Engels nodig in Utrecht en omgeving? Met deze scholen werken wij samen. In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Utrecht: Gerrit Rietveld College, Wellantcollege Utrecht, UniC Utrecht, Utrechts Stedelijk Gymnasium, De Passie en St. Bonifatiuscollege.

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding of bijles Engels in Utrecht

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Utrecht? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

In 4 stappen betere resultaten voor Engels

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we op uw voorkeur contact met de school.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.