Bijles wiskunde in Soest

abcbijles verzorgt bijles wiskunde in Soest. Wiskunde is voor veel leerlingen het moeilijkste vak op de middelbare school. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo wordt ruimtelijk inzicht op school vaak minder benadrukt dan getalbegrip. Herkent u dit bij uw zoon of dochter en ziet hij/zij door de bomen het bos niet meer? Kies dan voor individuele bijles wiskunde in Soest van abcbijles. 

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles bijles aan in Soest.

Wat is individuele bijles wiskunde?

Bij individuele bijles in wiskunde krijgt uw kind een op een begeleiding van een van onze ervaren begeleiders. Gewoon aan huis zodat hij of zij in zijn vertrouwde omgeving is en zich op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte wiskunde begeleider voor de leerling.

Er wordt eerst een intake ingepland om kennis te maken en de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Vervolgens kan de proefles plaatsvinden. De begeleider legt de stof gericht uit, overhoort en maakt planningen met de leerling. Na afloop van de proefles, selecteren we samen een geschikt pakket en kan de begeleiding in wiskunde van start gaan. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij.

 

De voordelen van individuele bijles 

Individuele bijles wiskunde in een vertrouwde omgeving brengt veel voordelen met zich mee.Het zorgt ervoor dat de leerling eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress heeft en meer zelfvertrouwen opbouwt. Bijles wiskunde in Soest kan al vanaf 1 uur per week. Door de persoonlijke aandacht zullen de cijfers voor wiskunde snel verbeteren.

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Soest: Griftland College en Democratische school De Ruimte.

 

Meld je aan voor bijles wiskunde in Soest

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Soest? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

In 4 stappen betere resultaten voor Wiskunde

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we op uw voorkeur contact met de school.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.