Huiswerkbegeleiding in Soest

abcbijles verzorgt huiswerkbegeleiding in Soest. Wanneer uw zoon of dochter moeite heeft met een schoolvak of bij het maken van huiswerk dan is individuele huiswerkbegeleiding aan huis de ideale ondersteuning voor uw kind. Begeleiding van abcbijles resulteert in betere cijfers en minder stress.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles huiswerkbegeleiding aan in Soest.

Wat is individuele huiswerkbegeleiding?

Bij individuele huiswerkbegeleiding krijgt uw kind een op een begeleiding bij het plannen, maken en afronden van de huiswerkopdrachten van school. Dit doen wij aan huis zodat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt en op zijn gemak voelt. Het werkt als volgt: nadat de leerling aangemeld is, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een ervaren begeleider voor de leerling.

Vervolgens wordt er een intakegesprek ingepland om kennis te maken en de sterke punten en aandachtspunten van de leerling in kaart te brengen. Dit doen we aan de hand van een studievaardigheden- en motivatietest die de leerling afneemt. Nu er een beter beeld van de leerling is gevormd, kan de proefles plaatsvinden. De begeleider leert de leerling de juiste studievaardigheden aan, overhoort en maakt planningen met de leerling. We evalueren regelmatig de voortgang van uw kind en sturen zo nodig bij. Het resultaat is hogere cijfers, minder stress en meer vrije tijd.

 

De voordelen van huiswerkbegeleiding 

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis brengt vele voordelen met zich mee. Huiswerk maken is soms lastiger dan je denkt. Een leerling kan stress ervaren en te maken hebben met slechte cijfers. Huiswerkbegeleiding in Soest zorgt ervoor dat er betere cijfers worden gehaald, de leerling minder stress ervaart en dat de thuissituatie verbeterd.

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt meer vrije tijd
 • Je leert zinvolle vaardigheden aan
 • Je kunt makkelijker plannen
 • Je hebt minder tot geen stress meer
 • Je hebt je huiswerk op tijd af

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Soest: Griftland College en Democratische school De Ruimte.

 

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding in Soest

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Soest? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

Van vliegbasis Soesterberg tot paleis Soestdijk strekt dit koninklijke dorp met karakteristieke lintbebouwing. De gemeente Soest is met al haar natuurschoon zo ruim van opzet dat wanneer we het oppervlakte delen door het aantal inwoners we uitkomen op ongeveer 1000 vierkante meter per inwoner! Een cijfer dat echt uniek is voor de randstad en omgeving. Voor Amersfoort is dat bijvoorbeeld minder dan de helft.

Of je nu op het Griftland College of op het Baarnsch lyceum zit, de kans is groot dat er een vak is dat uw kind als moeilijk ervaart. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Soest is dan een uitkomst. Lekker vertrouwelijk aan huis van een ervaren begeleider!

In 4 stappen betere resultaten

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we, indien u dit wenst, contact met de school.

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

 • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
 • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
 • Gecertificeerd door de LVSi
 • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
 • Een plan van aanpak op maat
 • Studievaardigheden- en motivatietest
 • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Reviews van ouders en scholieren

Lees hoe anderen abcbijles ervaren

Havo 5 huiswerkbegeleiding Zeist

‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

Bijles in Utrecht

‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

Huiswerkbegeleiding in Zeist

‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

Bijles in Hilversum

‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen