Bijles en huiswerkbegeleiding in Leusden

abcbijles voorziet in bijles en huiswerkbegeleiding in Leusden. Wanneer uw zoon of dochter moeite heeft met een schoolvak of bij het maken van huiswerk dan is individuele bijles of huiswerkbegeleiding aan huis de ideale ondersteuning voor uw kind. Begeleiding van abcbijles resulteert in betere cijfers en minder stress.

Voor o.a. onderstaande vakken biedt abcbijles huiswerkbegeleiding en bijles aan in Leusden.

De ideale ondersteuning 

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken of extra hulp nodig met het huiswerk? U kunt dan bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden aanvragen. Onze ervaren begeleiders helpen uw kind graag door de lesstof uit te leggen. De begeleiders zijn gespecialiseerd in een bepaald vak of in meerdere vakken. Daardoor kunnen wij uw kind met elk vak helpen.

 

Waarom kiezen voor bijles of huiswerkbegeleiding?

Het is erg vervelend als uw kind de lesstof van een bepaald vak niet begrijpt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw zoon of dochter achter gaat lopen en dat hij/zij lage cijfers haalt. Het aanvragen van de bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden is dan een goed idee. Hoe eerder uw kind de bijles volgt, hoe sneller hij/zij weer mee kan doen met de klas. Tijdens de bijles of huiswerkbegeleiding leggen de begeleiders uw kind de lesstof uit. Uw kind kan bijvoorbeeld uitleg vragen over de Engelse grammatica of over een lastige formule bij natuurkunde.

 

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling. We helpen leerlingen van onder andere de volgende scholen in Leusden (Amersfoort): Corderius College, De Amersfoortse Berg en Guido VMBO.  

 

Aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding in Leusden

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders in Leusden? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. U betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op 06- 18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

In 4 stappen betere resultaten 

Intakegesprek

We starten altijd eerst met een intakegesprek. De leerling maakt kennis met de begeleider. Er wordt een vragenlijst afgenomen en tenslotte maakt de leerling een speciaal ontwikkelde studievaardigheden- en motivatietest. Op deze manier brengen we samen de sterktepunten en aandachtspunten van de leerling in kaart.

Proefles

Nu de begeleider een beter beeld heeft van de situatie wordt er een proefles ingepland met de leerling. De begeleider helpt de leerling met inhoudelijke vragen, overhoort en kijkt het huiswerk na. Na afloop van de proefles brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan.

Starten

Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats. In ons excellente leerlingvolgsysteem (Homi) wordt er een plan van aanpak op maat gemaakt voor en mét de leerling.

Evaluatie en voortgang

U als ouder ontvangt na elke les een mail met het gemaakte huiswerk en de voortgang van de leerling. Ook krijgt u toegang tot het leerlingvolgsysteem, welke gekoppeld is met Magister. Zo bent u ook op de hoogte van de voortgang die we maken met uw kind. Ook onderhouden we op uw voorkeur contact met de school.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.