abcbijles telt al meer dan 100 ervaren en enthousiaste leerlingbegeleiders. Zij ondersteunen en motiveren kinderen in hun leerproces. Dit kan variëren van gerichte bijles in specifieke vakken tot algemene huiswerkbegeleiding, aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak. Dat brengt voor de leerling erg veel voordelen met zich mee, maar ook voor de begeleider is bijles leuk, leerzaam en lonend!

 

Een flexibele baan met veel vrijheid

Bij abcbijles krijg je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel uur per week je bijles wilt geven. Bovendien kun je met een leerling afstemmen welke momenten hiervoor het beste uitkomen. Dat zorgt ervoor dat je naast jouw baan als leerlingbegeleider nog genoeg tijd overhoudt voor jouw studie en vrije tijd.

Tijdens het geven van de bijlessen krijg je veel vrijheid in de opbouw van de lessen en het uitvoeren ervan. Je kunt er dus een deel van jouw creativiteit in kwijt. Er wordt van jou ook wat flexibiliteit verwacht, want het is de bedoeling dat je je aanpast aan de specifieke behoeften van elke leerling.

 

Kennis overdragen met resultaat

Het doel van het persoonlijke plan van aanpak is uiteraard het boeken van resultaat. Het geeft een kick om kennis te kunnen overdragen en te kunnen zien dat iemand het, met jouw hulp, opeens wel begrijpt. Dit betekent dat je veel voldoening uit je werk kunt halen en een band kunt opbouwen met een leerling. Deze band is vaak cruciaal voor het behalen van de gewenste resultaten. Daarom zorgt abcbijles ervoor dat de bijlessen alleen worden voortgezet als er een klik is tussen leerling en begeleider. Hierdoor worden jouw bijlessen extra leuk!

Een uitdaging naast jouw studie

Tijdens het geven van bijles wordt er niet alleen gewerkt aan de vaardigheden van de leerling. Elke leerling is anders en heeft dus ook andere behoeften en wensen, waar jij op moet inspelen. Deze flexibiliteit en omgang met kinderen zorgt ervoor dat jouw eigen vaardigheden op dit gebied worden verbeterd en uitgebreid. Bovendien is het geven van bijles een goed opstapje als je een baan in het onderwijs aspireert.

Naast deze onderwijskundige vaardigheden, ben je als leerlingbegeleider genoodzaakt om jouw eigen kennis boven water te houden. Zo blijf je aan de slag met bijvoorbeeld wiskunde of Frans en zorg je ervoor dat jouw opgedane kennis niet wegzakt. Je leert boven de stof te staan, om op die manier de leerling beter te helpen.

 

abcbijles als bedrijf

Als je leerlingbegeleider wordt bij abcbijles, dan word je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf met veel potentie. Dit levert jou niet alleen een goed salaris en een toevoeging aan je CV op, maar ook kennis en vaardigheden waar je op veel andere vlakken iets aan zult hebben.

De communicatie binnen het bedrijf verloopt soepel en er is veel duidelijkheid wat betreft verloning en werkwijze. Voorafgaand aan de bijlessen word je volledig op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Dit zorgt ervoor dat jij goed voorbereid en vol vertrouwen aan de slag kunt gaan!

 

Solliciteer direct!

Klik hier om je aan te melden als bijlesdocent bij abcbijles.