De ideale bijbaan voor naast je studie!

Een bijbaan met impact

abcbijles groeit snel. Zo snel dat we continue op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Heb je altijd al je kennis willen overdragen aan anderen? Het geven van bijles en/of huiswerkbegeleiding is dan de perfecte job voor jou. Werken bij abcbijles betekent een goed betaalde bijbaan, welke ook nog goed op je cv staat.

Tijdens de sollicitatie wordt de werkwijze nader uitgelegd en kun je vragen stellen. Je bepaalt zelf het aantal uren dat je begeleiding geeft en we selecteren altijd leerlingen bij jou in de buurt. In overleg met de leerling wordt er een intake/proefles ingepland. Tijdens dit moment maken jullie kennis, wordt de problematiek geanalyseerd en een begin gemaakt aan de lesstof.
Is de leerling na afloop tevreden en is er een klik? Dan stellen we in overleg een geschikt pakket vast voor de leerling. Nu kan de les beginnen!

De lestijden kan je flexibel inplannen met de leerling. Zo houd je genoeg tijd over voor andere leuke dingen. Al meer dan 100 begeleiders gingen je voor!

Solliciteer direct!

Bente

Bij abcbijles werken vind ik leuk, omdat ik mezelf blijf uitdagen. Ik houd mezelf scherp en vind het leuk dat ik werk kan doen waarbij ik ook moet nadenken. Bovendien vind ik het fijn om iets nuttigs te kunnen doen en anderen te helpen, het geeft mij altijd heel veel voldoening! Kom je ook bij abcbijles werken?

Samen voor resultaat

98 procent geslaagd

We zijn trots op onze examenleerlingen die slagen!

950 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSi
  • Voor Basisschool, VMBO, MAVO, HAVO, VWO En Gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Meer weten of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we beantwoorden al je vragen.