Huiswerkbegeleiding en bijles economie

Heeft uw kind het opstellen van een balans nog steeds niet volledig onder de knie? Weet hij of zij niet waar te beginnen bij het maken van rekenopgaven? Abcbijles begrijpt ook dat economie erg lastig kan zijn. Het tempo in de klas ligt soms erg hoog en de toetsen worden er niet makkelijker op als uw kind het vak niet goed begrijpt. Wilt uw zoon of dochter, de achterstand voor economie voorgoed wegwerken? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles is dan de ideale begeleiding voor uw kind.

Wat houdt individuele begeleiding van abcbijles in? Een van onze ervaren begeleiders helpt uw kind 1-op-1 aan huis met het vak economie. Heeft de leerling hulp nodig met het huiswerk van economie dan helpt de begeleider de leerling met plannen, overhoren, geeft leerwerk op en kijkt dit leerwerk gezamenlijk met de leerling na. Begrijpt uw kind bepaalde onderdelen niet goed dan legt de begeleider deze onderdelen uit totdat uw kind ze helemaal snapt tevens kan de leerling vragen stellen en krijgt hij of zij huiswerk mee. Het meegegeven huiswerk wordt nagekeken door de begeleider.

In 3 stappen betere resultaten

Telefonisch intakegesprek

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over de situatie van uw zoon of dochter, zodat we goed in beeld kunnen brengen wat de hulpvraag is. Dit helpt ons om de beste match te maken tussen uw zoon of dochter en onze begeleider. Tijdens dit gesprek leggen we de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Eerste les

Nu wij een beter beeld hebben van de situatie wordt er een begeleider gekoppeld en een eerste les ingepland. De eerste les begint met een kennismaking, vervolgens wordt er een leerlinganalyse afgenomen waarna er een start gemaakt wordt met de lesstof.

Evaluatie en doorstart

Na afloop van de eerste les brengt abcbijles een advies uit over de soort begeleiding en de intensiteit ervan. Dit is gebaseerd op het intakegesprek en de bevindingen van de begeleider. Als er een match is met de begeleider kan de begeleiding van start gaan op basis van het advies. De begeleider geeft uitleg en oefeningen. De individuele bijles of huiswerkbegeleiding vindt één of meerdere keren per week plaats.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Vrijblijvende bijles aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.