Begin het schooljaar goed met begeleiding van abcbijles

Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit blijkt dat kinderen hogere cijfers halen als ze vanaf het begin van het schooljaar bijles of huiswerkbegeleiding hebben. Help uw kind bij de start van een mooie toekomst. Vraag uw GRATIS intakegesprek aan.

Vraag een gratis intakegesprek aan

[contact-form-7 id=”8968″ title=”Gratis intakegesprek”]

Huiswerkbegeleiding en bijles

abcbijles voorziet individuele begeleiding in aan huis. Dit in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining op maat voor alle basis- en middelbare scholieren. Of uw zoon of dochter nou moeite heeft met biologie of wiskunde, abcbijles voorziet begeleiding in alle vakken op alle niveaus. De begeleiding vindt altijd bij de leerling thuis plaats. Door de individuele begeleiding in een rustige omgeving, haalt uw zoon of dochter snel hogere cijfers en ervaart hij of zij minder stress.

 

Bijles

Heeft uw zoon of dochter moeite met één of meerdere schoolvakken? Dit is heel normaal en nagenoeg alle leerlingen hebben wel moeite met een vak. In dit geval is individuele bijles aan huis sterk aan te raden. Een ervaren en deskundige begeleider helpt uw zoon of dochter verder, zodat we samen het beste resultaat kunnen boeken. abcbijles voorziet individuele bijles in alle vakken en op alle niveaus. Individuele bijles aan huis gaat ervoor zorgen dat uw kind het schoolvak beter begrijpt en dus hogere cijfers gaat halen. Hierdoor ervaart de leerling minder stress en is er meer vrije tijd voor buitenschoolse activiteiten. Meld je vrijblijvend aan.

 

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw zoon of dochter ondersteuning nodig met zijn of haar huiswerk? Dan is individuele huiswerkbegeleiding aan huis een goede oplossing. Een ervaren begeleider helpt uw zoon of dochter verder met plannen, overhoren en het nakijken van het huiswerk. Hierdoor ervaart uw kind minder stress en is er meer tijd voor leuke dingen, zoals sporten en met vrienden afspreken. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding? Meld je vrijblijvend aan.

 

Scholen

In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling en ontstaat er een volledige begeleiding. 

 

Bij abcbijles zit u nergens aan vast

Aanmelden voor begeleiding van abcbijles
Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht. 
Vul vandaag nog het aanmeldformulier in u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op  06-18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

Samen voor resultaat

Vrijblijvende eerste bijles

De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

25.000 leerlingen

Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

8,8 cijfer

Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

Informatiepakket

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


Aanvragen

Aangesloten bij LVSi

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

Onze werkwijze

$

Intakegesprek

$

Proefles

$

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Onze werkwijze

Intakegesprek

Proefles

De begeleiding

Evaluatie en voortgang

Vrijblijvende eerste les aanvragen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.