fbpx

Begin het schooljaar goed met begeleiding van abcbijles

Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit blijkt dat kinderen hogere cijfers halen als ze vanaf het begin van het schooljaar bijles of huiswerkbegeleiding hebben. Help uw kind bij de start van een mooie toekomst. Vraag uw GRATIS intakegesprek aan.

Vraag een gratis intakegesprek aan

  Huiswerkbegeleiding en bijles

  abcbijles voorziet individuele begeleiding in aan huis. Dit in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining op maat voor alle basis- en middelbare scholieren. Of uw zoon of dochter nou moeite heeft met biologie of wiskunde, abcbijles voorziet begeleiding in alle vakken op alle niveaus. De begeleiding vindt altijd bij de leerling thuis plaats. Door de individuele begeleiding in een rustige omgeving, haalt uw zoon of dochter snel hogere cijfers en ervaart hij of zij minder stress.

   

  Bijles

  Heeft uw zoon of dochter moeite met één of meerdere schoolvakken? Dit is heel normaal en nagenoeg alle leerlingen hebben wel moeite met een vak. In dit geval is individuele bijles aan huis sterk aan te raden. Een ervaren en deskundige begeleider helpt uw zoon of dochter verder, zodat we samen het beste resultaat kunnen boeken. abcbijles voorziet individuele bijles in alle vakken en op alle niveaus. Individuele bijles aan huis gaat ervoor zorgen dat uw kind het schoolvak beter begrijpt en dus hogere cijfers gaat halen. Hierdoor ervaart de leerling minder stress en is er meer vrije tijd voor buitenschoolse activiteiten. Meld je vrijblijvend aan.

   

  Huiswerkbegeleiding

  Heeft uw zoon of dochter ondersteuning nodig met zijn of haar huiswerk? Dan is individuele huiswerkbegeleiding aan huis een goede oplossing. Een ervaren begeleider helpt uw zoon of dochter verder met plannen, overhoren en het nakijken van het huiswerk. Hierdoor ervaart uw kind minder stress en is er meer tijd voor leuke dingen, zoals sporten en met vrienden afspreken. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding? Meld je vrijblijvend aan.

   

  Scholen

  In overleg zal abcbijles met een contactpersoon binnen de school van de leerling contact onderhouden. Op deze manier kunnen we de beste begeleiding bieden aan de leerling en ontstaat er een volledige begeleiding. 

   

  Bij abcbijles zit u nergens aan vast

  Aanmelden voor begeleiding van abcbijles
  Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met abcbijles en één van onze ervaren begeleiders? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan vandaag nog aan de slag om de perfecte match te zoeken tussen uw kind en de begeleider. Wij beschikken over een slagingspercentage van 98%, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en persoonlijke aandacht. 
  Vul vandaag nog het aanmeldformulier in u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket. U kunt ons natuurlijk ook meteen even bellen op  06-18906393 of een mail sturen naar info@abcbijles.nl.

  Samen voor resultaat

  Vrijblijvende eerste bijles

  De eerste bijles is bij ons vrijblijvend!

  2500 leerlingen

  Zoveel leerlingen hebben dankzij abcbijles hogere cijfers gehaald!

  8,8 cijfer

  Wij krijgen gemiddeld een 8,8 van onze klanten!

  7 zekerheden van abcbijles

  • 1-op-1 begeleiding in elk schoolvak
  • Altijd een ervaren begeleider in de buurt
  • Gecertificeerd door de LVSI
  • Voor basisschool, vmbo, mavo, havo, vwo en gymnasium
  • Een plan van aanpak op maat
  • Studievaardigheden- en motivatietest
  • Goed contact met de school en de ouders

  Informatiepakket

  Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig? Vraag ons gratis informatiepakket aan en lees alles over onze diensten.


  Aanvragen

  Aangesloten bij LVSi

  Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen

  Onze werkwijze

  $

  Intakegesprek

  $

  Proefles

  $

  De begeleiding

  Evaluatie en voortgang

  Onze werkwijze

  Intakegesprek

  Proefles

  De begeleiding

  Evaluatie en voortgang

  Review van een scholieren

  Lees hoe anderen abcbijles ervaren:

  “Geslaagd, zonder stress!”

  ‘In 5 havo merkte ik dat de voorbereidingen voor de examens erg stroef ging. Door de grote hoeveelheid stof en de afleidingen lukte het mij maar niet om te beginnen. In overleg met mijn ouders hebben we een pakket aangeschaft bij abcbijles. Mijn vaste begeleider heeft me geholpen met het maken van een goede planning, geeft me oefeningen mee en heeft het antwoord op mijn vragen. Hierdoor ben ik uiteindelijk geslaagd, zonder al te veel stress!’

  Thomas Vermeer (leerling 5 Havo, huiswerkbegeleiding, Zeist):

  Bijles in Utrecht

  ‘Voor abcbijles heb ik al bijles wiskunde gehad in groepsverband dit had niet het gewenste resultaat. Mijn vriendin had al bijles bij abcbijles. Daarom besloot ik ook de kans te wagen. De resultaten voor wiskunde beginnen nu echt zichtbaar te worden. Mijn vaste begeleider Mart helpt me met de onderdelen die ik niet snap. Het voordeel is ook dat de bijles gewoon thuis plaatsvindt, wel zo makkelijk!’

  Julie van Wijnen (Leerling 4 VWO, Wiskunde – Utrecht)

  “…erg professioneel geregeld..”

  ‘Onze zoon Tim heeft altijd al moeite gehad met wiskunde en scheikunde. Daarom hebben we aangeklopt bij abcbijles. De begeleiding is allemaal erg professioneel geregeld; er werd een motivatie- en studievaardighedentest afgenomen bij Tim en een plan van aanpak op maat gemaakt. Wij als ouders, Tim en de begeleider, weten precies naar welke doelen we streven, dit geeft rust en zekerheid.’

  Marta van Gelderen (Ouder – Zeist)

  “Handig vragen stellen via Whatsapp”

  ‘Het ging niet goed bij mijn dochter op school. Ze kwam er maar niet uit met haar huiswerk en de cijfers bleven achteruitgaan. We vonden via Google al snel abcbijles. De vaste begeleider van Maya helpt haar met plannen, overhoren en kijkt het huiswerk na. Maya heeft nu meer structuur en minder stress. De band is goed en Maya kan ook via whatsapp altijd vragen stellen over de stof. Als ouder valt er dan ook echt een last van je schouders af.‘

  Nienke Jansen (Ouder – Amersfoort)

  Bijles in Hilversum

  ‘Onze zoon Martijn zit in de 3e klas en heeft nu sinds enkele jaren bijles bij abcbijles. Binnen twee dagen was er al een ervaren begeleider voorgesteld. Er was een goede match en Martijn haalde al snel hogere cijfers voor wiskunde. Alles wordt netjes in een plan van aanpak vermeldt en wij als ouders worden na elke les op de hoogte gehouden van de behandelde stof en de voortgang. Wij raden abcbijles zeker aan!’

  Herman Verbeek (Ouder – Hilversum)

  Vrijblijvende eerste les aanvragen?

  Vul het formulier in en wij nemen contact met jullie op.