abcbijles

Voor scholen

Wat kan abcbijles voor uw school betekenen?

Bent u rector, docent, afdelingsleider, zorgcoördinator of een andere medewerker op een basis- of middelbare school? Bent u benieuwd hoe abcbijles, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden? Samen met scholen kijken we graag naar maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de vorm van individuele bijles of huiswerkbegeleiding. Zowel op de school zelf als bij de scholier thuis. Het doorverwijzen van leerlingen naar abcbijles biedt vele voordelen. Niet alleen voor de leerlingen zelf maar ook voor de school.

Snelle service

Door een groot lokaal netwerk van begeleiders, kan abcbijles binnen 1-5 werkdagen al een geschikte begeleider selecteren. Door de 1-op-1 begeleiding in een vertrouwde omgeving, kunnen achterstanden van de leerling snel weggewerkt worden. Zodat de betreffende leerling snel weer kan meedraaien op het gewenste niveau.

Ontzorgen 

abcbijles streeft een volledige ontzorging na. Wanneer de school een leerling doorverwijst of aanmeldt bij abcbijles, zullen wij de verdere gang van zaken op ons nemen. Op deze manier kan de school zich blijven focussen op het onderwijs. Nadat er een begeleider voor de scholier is geselecteerd, wordt er in overleg een proefles ingepland. Is er geen klik tussen de begeleider en de scholier? Dan selecteren wij direct een andere begeleider. Vervolgens kan de scholier/ouder een pakket kiezen. 

Pakketten

abcbijles biedt twee verschillende pakketten aan voor individuele bijles en huiswerkbegeleiding. Zo is het mogelijk om een plan van aanpak op maat te laten maken. De keuze is afhankelijk van de behoefte van de scholier. Tenslotte onderhouden we nauw contact met de ouders, de scholier en de begeleider. Door deze persoonlijke aanpak komt de individuele ontwikkeling van de scholier voorop te staan.

Ervaren begeleiders

Doordat abcbijles werkt met ervaren studenten is het leeftijdsverschil tussen de begeleider en de leerling klein. Hierdoor begrijpen de leerling en de begeleider elkaar beter omdat ze immers in hetzelfde schuitje zitten. Onze begeleiders worden tijdens het intakegesprek getoetst op sociale, communicatieve en didactische vaardigheden. Tevens stimuleren we onze begeleiders om zich te blijven ontwikkelen. Dit alles komt ten goede van de scholier. Contacteer ons voor meer informatie.

Voor scholen

Wat kan abcbijles voor uw school betekenen?

Bent u rector, docent, afdelingsleider, zorgcoördinator of een andere medewerker op een basis- of middelbare school in Amersfoort of omstreken? Bent u benieuwd hoe abcbijles, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden? Samen met scholen kijken we graag naar maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de vorm van individuele bijles of huiswerkbegeleiding. Zowel op de school zelf als bij de scholier thuis.  

Het doorverwijzen van leerlingen naar abcbijles biedt vele voordelen. Niet alleen voor de leerlingen zelf maar ook voor de school.

Snelle service

Door een groot lokaal netwerk van begeleiders, kan abcbijles binnen 1-5 werkdagen al een geschikte begeleider selecteren. Door de 1-op-1 begeleiding in een vertrouwde omgeving, kunnen achterstanden van de leerling snel weggewerkt worden. Zodat de betreffende leerling snel weer kan meedraaien op het gewenste niveau.

Ontzorgen 

abcbijles streeft een volledige ontzorging na. Wanneer de school een leerling doorverwijst of aanmeldt bij abcbijles, zullen wij de verdere gang van zaken op ons nemen. Op deze manier kan de school zich blijven focussen op het onderwijs. Nadat er een begeleider voor de scholier is geselecteerd, wordt er in overleg een proefles ingepland. Is er geen klik tussen de begeleider en de scholier? Dan selecteren wij direct een andere begeleider. 

Vervolgens kan de scholier/ouder een pakket kiezen. abcbijles biedt twee verschillende pakketten aan voor individuele bijles en huiswerkbegeleiding. Zo is het mogelijk om een plan van aanpak op maat te laten maken. De keuze is afhankelijk van de behoefte van de scholier. 

Tenslotte onderhouden we nauw contact met de ouders, de scholier en de begeleider. Door deze persoonlijke aanpak komt de individuele ontwikkeling van de scholier voorop te staan.

Ervaren begeleiders

Doordat abcbijles werkt met ervaren studenten is het leeftijdsverschil tussen de begeleider en de leerling klein. Hierdoor begrijpen de leerling en de begeleider elkaar beter omdat ze immers in hetzelfde schuitje zitten. Onze begeleiders worden tijdens het intakegesprek getoetst op sociale, communicatieve en didactische vaardigheden. Tevens stimuleren we onze begeleiders om zich te blijven ontwikkelen. Dit alles komt ten goede van de scholier.

Contacteer ons voor meer informatie.

Neem contact met ons op 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu