abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles aardrijkskunde

Platentektoniek, meridiaan en Boreale zone, bij het vak aardrijkskunde kom je in aanraking met een hoop lastige begrippen. Ook het leggen van verbanden tussen de verschillende begrippen vergt een hoop inzicht en vaardigheid. Gelukkig helpen onze ervaren begeleiders je graag verder met hun expertise van aardrijkskunde. Met de individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles ben je snel weer op het gewenste niveau.

abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis voor het vak aardrijkskunde. Een ervaren begeleider helpt jou met de aardrijkskunde onderdelen die je nog niet uitstekend beheerst. De bijles of huiswerkbegeleiding aardrijkskunde vindt bij de leerling thuis plaats. Op deze manier kan er stapsgewijs voortgang worden geboekt in een rustige en vertrouwde omgeving. Daarnaast kun je vragen stellen, geeft de begeleider leerwerk mee en wordt het leerwerk nagekeken.

Nadat we een begeleider aardrijkskunde hebben geselecteerd, wordt er een vrijblijvende les ingepland. Tijdens de proefles analyseert de begeleider wat de aandachtspunten en de sterke punten van de leerling zijn. Na afloop van de proefles nemen we contact met de leerling en/of de ouder op. Samen evalueren we of alles naar tevredenheid is verlopen en wat de beste vorm en intensiteit van de begeleiding voor aardrijkskunde is

Meld je aan


Ik ben een:

Ik ben bij abcbijles terecht gekomen via:

(Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.)

Sluit Menu