abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles Duits

Het op een correcte manier toepassen van de vier naamvallen blijft voor velen een moeilijke opgave. Maar ook als je moeite ondervindt met het schrijven, lezen of spreken van Duits, helpt abcbijles je graag verder. Of heb je juist moeite met het plannen van je Duits huiswerk? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding voor Duits is dan de ideale ondersteuning om achterstanden weg werken, onderdelen beter te beheersen of bij het op een correcte manier inplannen van het huiswerk.

abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis voor het vak Duits. Een jonge en ervaren begeleider helpt jou met de Duits onderdelen die je nog niet helemaal beheerst. De bijles of huiswerkbegeleiding Duits vindt bij de leerling thuis plaats. Op deze manier kan er het beste voortgang worden geboekt in een rustige en vertrouwde omgeving. Tevens kun je vragen stellen, geeft de begeleider leerwerk mee en wordt het leerwerk ook nagekeken.

Nadat we een begeleider Duits hebben geselecteerd, wordt er een vrijblijvende les ingepland. Tijdens de proefles bekijkt de begeleider onder andere wat de aandachtspunten en juist de sterke punten van de leerling zijn. Na afloop van de proefles nemen we contact met de leerling of de ouder op. Samen evalueren we of alles naar tevredenheid is verlopen en wat de beste vorm en intensiteit van de begeleiding voor Duits is.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu