abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles economie

Heb je het opstellen van een balans nog steeds niet volledig onder de knie? Weet je niet waar te beginnen bij het maken van rekenopgaven? abcbijles begrijpt ook dat economie erg lastig kan zijn. Het tempo in de klas ligt soms erg hoog en de tentamens worden er niet makkelijker op, als je het vak niet goed begrijpt. Wil jij, je achterstand voor economie voorgoed wegwerken? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles is dan de ideale begeleiding voor jou.

Wat houdt individuele begeleiding van abcbijles in? Een van onze ervaren begeleiders helpt jou 1-op-1 aan huis met het vak economie. Heb je hulp nodig met je economie huiswerk, dan helpt de begeleider je met plannen, overhoren, geeft je leerwerk op en kijkt dit leerwerk gezamenlijk met jou na. Begrijp je bepaalde onderdelen niet goed, dan legt de begeleider deze onderdelen uit totdat je ze helemaal snapt tevens kan je vragen stellen en krijg je huiswerk mee, welke wordt nagekeken.

Na afloop van de proefles neemt abcbijles contact met jou of je ouders op. Samen kijken we hoe de proefles is verlopen. Is alles naar tevredenheid verlopen? Dan bepalen we in samenspraak de duur en intensiteit van de individuele bijles of huiswerkbegeleiding economie. Elke leerling is namelijk anders en de ene heeft baat bij meer begeleiding dan de andere. Op voorkeur worden deze afspraken vastgelegd in een plan van aanpak, welke volledig op maat wordt gemaakt. Is er geen klik met de begeleider, dan selecteren we direct een andere begeleider!

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu