abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles Engels

Haal jij de verschillende werkwoordtijden telkens door elkaar? Kan je maar niet ontcijferen wat die Engelse zin betekent? Heb je binnenkort een belangrijke toets of moet je eindexamen doen? Dan is individuele bijles of huiswerkbegeleiding aan huis de ideale ondersteuning voor jou. Een ervaren begeleider helpt jou de Engels stof te begrijpen.
 

Wat is individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Engels? Nadat je aangemeld bent, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider voor het vak Engels. In overleg tussen de begeleider en de leerling wordt er een proefles van 90 minuten ingepland. Tijdens de proefles wordt er kennisgemaakt en bekijkt de begeleider wat de sterke en juist de aandachtspunten van de leerling zijn met betrekking tot Engels. Na de proefles selecteren we een geschikt pakket voor de leerling. Op voorkeur van de leerling en/of de ouder(s) wordt er tevens een plan van aanpak opgesteld.

Wat zijn de voordelen van individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Engels?

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt velen voordelen met zich mee. Heb je moeite met plannen en kies je voor individuele huiswerkbegeleiding in Engels, dan zul je merken dat je, je huiswerk voor Engels makkelijker kan plannen, je huiswerk vaker afhebt, meer tijd heb voor leuke dingen, je meer zelfvertrouwen krijgt en juist minder stress hebt. Individuele bijles in Engels zorgt ervoor dat je eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress hebt en meer zelfvertrouwen opbouwt.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu