abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles Frans 

In tegenstelling tot Duits heeft Frans nauwelijks overeenkomsten met de Nederlandse taal. Vergaat je gezicht als je een Franse zin leest? Begrijp je niets van de Franse grammatica of krijg je de woorden maar niet in je hoofd gestampt? Dan is individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Frans, de ideale ondersteuning voor jou. Maar houdt individuele bijles of huiswerkbegeleiding in Frans in?

abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis voor het vak Frans. Een jonge en ervaren begeleider helpt jou met de Frans onderdelen die je nog niet helemaal goed beheerst. De bijles of huiswerkbegeleiding Frans vindt bij de leerling thuis plaats. Op deze manier kan er optimaal voortgang worden geboekt in een rustige en vertrouwde omgeving voor de leerling. Ook kun je vragen stellen, geeft de begeleider leerwerk mee en wordt het leerwerk nagekeken.

Nadat abcbijles een begeleider voor Frans heeft geselecteerd, wordt er een vrijblijvende les ingepland. Tijdens de proefles analyseert de begeleider wat de aandachtspunten en de sterke punten van de leerling zijn. Na afloop van de proefles Frans, nemen we contact met de leerling of de ouder op. Samen overleggen we of alles naar tevredenheid is verlopen en wat de beste vorm en intensiteit van de begeleiding voor Frans is.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu