abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles geschiedenis

Vind jij geschiedenis ook zo ingewikkeld of juist heel saai? Raak je in de war als de leraar vraagt wat de aanleidingen waren voor de Tweede Wereldoorlog of waarom de Franse Revolutie plaatsvond? Neem dan individuele bijles of huiswerkbegeleiding bij abcbijles! Bij ons krijg je een persoonlijke begeleider, die je op vaste wekelijkse momenten helpt.  

 Wat is individuele bijles of huiswerkbegeleiding in geschiedenis? Nadat je aangemeld bent, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling en/of de ouders. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte geschiedenis begeleider voor de leerling. In overleg tussen de begeleider en de leerling wordt er aanvankelijk een proefles voor geschiedenis ingepland. Tijdens de proefles wordt er kennisgemaakt en bekijkt de begeleider wat de sterke punten en juist de aandachtspunten zijn van de leerling. Na de proefles wordt er vervolgens een geschikt pakket voor de leerling geselecteerd. Op voorkeur van de leerling en/of de ouder(s) wordt er een plan van aanpak op maat opgesteld.

Wat zijn de voordelen van individuele bijles of huiswerkbegeleiding in geschiedenis?  

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt meerdere voordelen met zich mee. Heb je moeite met plannen en kies je voor individuele huiswerkbegeleiding in biologie, dan zul je merken dat je: je huiswerk tijdig afhebt, je huiswerk beter kan plannen, meer tijd heb voor leuke dingen, je minder stress hebt en meer zelfvertrouwen krijgt. Individuele bijles in geschiedenis zorgt ervoor dat je eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress hebt en juist meer zelfvertrouwen opbouwt.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu