abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles M&O 

Vind je management en organisatie ook zo’n pittig vak? Het je moeite met het onderdeel boekhouden of wil je weten, welke stappen je moet ondernemen bij een rekenopdracht? Waar je ook moeite mee hebt, een persoonlijke begeleider gaat ervoor zorgen dat jij het weer snapt en wie weet wordt M&O dan weer leuk. Individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles is de ideale ondersteuning, als je bepaalde onderdelen van M&O nog niet goed beheerst of hulp nodig hebt bij het M&O huiswerk.

Wat is individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles? Na de aanmelding nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Vervolgens selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider voor de leerling. In overleg tussen de begeleider en de leerling wordt er een proefles ingepland. Tijdens de proefles wordt er kennisgemaakt en analyseert de begeleider wat de sterke en aandachtspunten van de leerling zijn met betrekking tot het vak M&O. Na afloop van de proefles wordt er een geschikt pakket voor de leerling geselecteerd. Op voorkeur van de leerling en/of de ouder(s) wordt er een plan van aanpak op maat opgesteld.

Wat zijn de voordelen van individuele bijles of huiswerkbegeleiding in M&O?  

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt veel voordelen met zich mee. Heb je moeite met plannen en kies je voor individuele huiswerkbegeleiding dan zul je merken dat je: je huiswerk makkelijker kan plannen, je huiswerk op tijd afhebt, meer tijd heb voor leuke dingen, je meer zelfvertrouwen krijgt en juist minder stress hebt. Individuele bijles zorgt ervoor dat je eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, meer zelfvertrouwen krijgt en minder stress.

Meld je aan


Ik ben een:

Ik ben bij abcbijles terecht gekomen via:

(Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.)

Sluit Menu