abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles natuurkunde

Is natuurkunde voor jou het lastigste vak op school? Volg je het maar half als je docent het heeft over elektriciteit, de relativiteitstheorie of magnetisme? Gelukkig weten onze ervaren natuurkunde begeleiders hier alles vanaf en kunnen je de stof zo uitleggen, dat jij het ook gaat begrijpen. In dit geval is individuele bijles in natuurkunde, de ideale ondersteuning voor je. Heb je moeite met het plannen van het natuurkunde huiswerk? Dan is individuele huiswerkbegeleiding sterk aan te raden.

Wat houdt individuele begeleiding van abcbijles nou precies in? Een van onze ervaren begeleiders helpt jou individueel aan huis met het vak natuurkunde. Heb je hulp nodig met je natuurkunde huiswerk, dan helpt de begeleider je met plannen, overhoren, geeft je leerwerk op en kijkt dit leerwerk samen met jou na. Begrijp je bepaalde onderdelen niet goed, dan legt de begeleider deze onderdelen uit totdat je ze volledig snapt ook kan je vragen stellen en krijg je huiswerk mee, welke wordt nagekeken.

Na afloop van de proefles neemt abcbijles contact met jou of je ouder(s) op. Samen kijken we hoe de proefles is verlopen. Is alles goed verlopen? Dan bepalen we in samenspraak de duur en intensiteit van de individuele bijles of huiswerkbegeleiding in natuurkunde. Elke leerling is namelijk anders en de ene leerling heeft meer begeleiding nodig dan de andere leerling. Op voorkeur worden deze afspraken vastgelegd in een plan van aanpak, welke helemaal op maat wordt gemaakt. Is er geen klik met de begeleider, dan selecteren we vrijblijvende een andere begeleider natuurkunde!

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu