abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles Nederlands

Heb jij ook zo’n moeite met de Nederlandse grammatica of spelling? Dat buitenlandse mensen de Nederlandse taal maar moeilijk onder de knie kunnen krijgen, is een duidelijke indicator dat Nederlands erg moeilijk kan zijn. Individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij abcbijles heeft veel voordelen. De lessen vinden bij jou thuis plaats, zo hoef je alleen nog je bed uit te stappen!

Wat houdt individuele bijles of huiswerkbegeleiding van abcbijles nou precies in? Een van onze ervaren begeleiders helpt jou individueel aan huis met de Nederlandse taal. Heb je hulp nodig met het Nederlands huiswerk, dan helpt de begeleider je met overhoren, plannen, geeft je leerwerk op en kijkt dit leerwerk vervolgens samen met jou na. Begrijp je bepaalde Nederlands onderdelen niet goed, dan legt de begeleider deze onderdelen uit totdat je ze volledig snapt ook kan je vragen stellen en krijg je huiswerk mee, welke wordt nagekeken.

Na afloop van de proefles neemt abcbijles contact met jou of je ouder(s) op. Samen kijken we hoe de proefles Nederlands is verlopen. Is alles naar tevredenheid verlopen? Dan bepalen we in samenspraak de duur en intensiteit van de individuele bijles of huiswerkbegeleiding in de Nederlandse taal. Elke leerling is namelijk anders en de ene leerling heeft relatief meer begeleiding nodig dan de andere leerling. Op voorkeur worden deze afspraken vastgelegd in een, op maat gemaakte, plan van aanpak. Is er geen klik met de begeleider, dan selecteren we vrijblijvende een andere begeleider voor de leerling!

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu