abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles scheikunde

Is scheikunde niet voor jou weggelegd? Heb je moeite met onderwerpen als redoxreacties, scheidingsmethoden of zuren en basen? Individuele bijles of huiswerkbegeleiding in scheikunde is dan de ideale ondersteuning voor jou. Een jonge en ervaren begeleider helpt jou scheikunde weer te begrijpen.

Wat is individuele bijles of huiswerkbegeleiding in scheikunde? Nadat je aangemeld bent, nemen we via de mail of telefonisch contact op met de leerling of de ouder. Daarna selecteren we, op basis van de hulpvraag, binnen vijf werkdagen een geschikte begeleider voor de leerling. In overleg tussen de begeleider en de leerling wordt er eerst een proefles ingepland. Tijdens de proefles wordt er kennisgemaakt en bekijkt de begeleider wat de sterke en aandachtspunten van de leerling zijn met betrekking tot scheikunde. Na de proefles wordt er een geschikt pakket voor de leerling geselecteerd. Op voorkeur van de leerling en/of de ouder(s) wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Wat zijn de voordelen van individuele bijles of huiswerkbegeleiding in scheikunde?  

Individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving brengt heel veel voordelen met zich mee. Heb je moeite met plannen en kies je voor individuele huiswerkbegeleiding in scheikunde, dan zul je merken dat je: je huiswerk op tijd afhebt, je huiswerk makkelijker kan plannen, meer tijd heb voor leuke dingen, je meer zelfvertrouwen krijgt en juist minder stress hebt. Individuele bijles in scheikunde zorgt ervoor dat je eventuele achterstanden wegwerkt, de lesstof beter begrijpt, minder stress hebt en meer zelfvertrouwen opbouwt.

Meld je aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sluit Menu