abcbijles

Huiswerkbegeleiding en bijles wiskunde 

Kwadraten? Breuken? Permutaties? Wiskunde is voor veel leerlingen het moeilijkste vak op de middelbare school. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo wordt ruimtelijk inzicht op school vaak minder benadrukt dan getalbegrip. Herken je dit en zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag dan nu een vrijblijvende les wiskunde aan in.

abcbijles voorziet individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis voor het vak wiskunde. Een jonge en ervaren begeleider helpt jou met de wiskunde onderdelen die je nog niet goed beheerst. De bijles of huiswerkbegeleiding wiskunde vindt bij de leerling thuis plaats. Op deze manier kan er optimaal voortgang worden geboekt in een rustige en vertrouwde omgeving. Tevens kun je vragen stellen, geeft de begeleider leerwerk mee en wordt het leerwerk nagekeken.

Nadat we een begeleider wiskunde hebben geselecteerd, wordt er een vrijblijvende les ingepland. Tijdens de proefles analyseert de begeleider onder andere wat de aandachtspunten en de sterke punten van de leerling zijn. Na afloop van de proefles nemen we contact met de leerling of de ouder op. Samen evalueren we of alles naar tevredenheid is verlopen en wat de beste vorm en intensiteit van de begeleiding voor wiskunde is.

Meld je aan


Ik ben een:

Ik ben bij abcbijles terecht gekomen via:

(Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.)

Sluit Menu